Smultron på ett strå…

Rubriken, och bilden på min syster med min yngsta, är en bra beskrivning av vår sommar. Så många vackra stunder, möten, händelser. Att rada upp på ett somrigt strå och njuta av🌸☺️Bad och god mat, samtal, skratt och varma, ljusa kvällar

Kaninerna längtade nog efter svalare väder hela tiden, medan vi andra åkte till stranden, drog in sanden i huset och lämnade handdukarna på altanen🌞Nu när regnet kommit har vi röjt och städat inomhus (nåja, mest jag och maken). För det finns ju andra roliga saker att göra hemma.

Två kusiner som älskar att spela

Det finns mycket jag är oändligt glad och tacksam över, och annat som gör ont. Sådant jag knappt kan dela med någon.

Men en sak jag faktiskt kan skriva om är min kluvenhet till sociala medier. För tillfället blir jag ofta mer ledsen än glad av Insta, för jag har så många skrivande människor i mitt flöde. Och jag skriver inte längre, för första gången sedan 2007 har jag valt bort mitt manus. För både det och healing-utbildningen får inte plats samtidigt i mitt liv, åtminstone inte just nu. Även om jag saknar det. Så väljer jag om, och att gå mot något nytt är inte bara spännande, eller hur? Det är att välja om, och välja bort.

Jag inser att jag dag för dag ser på världen med lite annorlunda ögon än innan. Det gör att valen framåt kommer förändras. Långsamt når jag insikten att det verkligen kommer ha betydelse, inte bara för mig, utan också för andra. Om jag fortsätter på den resa som utbildningen, och annat, har startat…det kommer påverka så mycket. Jag förstår nog ännu inte i vilken omfattning, och det kanske är tur.

Men…ett steg, en dag i taget! Och i dag blir en underbar dag! Jag och äldsta dottern är snart framme i Göteborg☺️Möjligtvis lite shopping, och god mat står på schemat. KRAM, tack till er som läste❤️Jag hoppas att ni vill fortsätta göra just det, för alla ni som läser, oavsett om ni kommenterar eller inte, betyder så mycket🙏

10 reaktioner till “Smultron på ett strå…”

 1. Underbar sommar med kusiner, syskon, barn, barnbarn och många träffar för farmor 👵🏻 mormor respekt farfar 👴 morfar. Intensivt🌻🌺❤️

  Gillad av 1 person

 2. Jag förstår din kluvenhet till sociala medier, jag har själv gått ner på energisparläge och tittar inte så ofta på FB eller Insta. Tyvärr inte så ofta på bloggar heller, men jag läser bland annat dina inlägg även jag inte alltid kommenterar.
  Ditt skrivande finns kvar till sedan. Jag tror att healing-utbildningen på sikt gör dig en till ännu mognare författare.

  Gillad av 1 person

  1. Skönt att höra att man inte är ensam om det hela…Jag är t o m kluven till att jag är kluven, även om det sparar tid och energi blir det också lite tomt 😶 Vad glad jag blir av att du läser min blogg, och tack för kommentaren angående healing-utbildningen.❤️Det värmer. Kram!

   Gillad av 1 person

 3. Ah, du finns här nu.

  Jag tänker att det verkligen är läge för dig att göra det som känns rätt just nu och vila i det. Du är så himla bra på alla sätt och vis – det kan liksom inte bli fel!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s