Livet, som det är…

Natten till i går mådde jag så fruktansvärt dåligt. Hade krupit ner i sängen, ovanligt sent, men kunde inte somna. Och det berodde inte på att huset var fullt av folk som jag älskade, utan på min ångest.

Den var svår, det kändes som om kroppen och sinnet vridit sig alldeles ur led, ur det liv jag vanligtvis brukar tycka om, och förvandlat det till något jag inte kände igen. Och jag förstod det inte. Jo, kanske till viss del. Kriget💔Det påverkar, får världen att framstå som sprucken, och väldigt väldigt otäck…Och så glaset med vin som varit större än vanligt. Kanske inte bästa idén när jag redan innan var instabil.

Jag kunde inte somna. Då hämtade jag min man. Han kröp ner jämte mig, höll om mig. Sa fina saker. Vi skrattade till och med lite, där i mörkret. Utanför hördes min systers röst, och hennes son. Dämpade, nu var det riktigt sent. Men jag var trygg igen, och varm inuti. Så stark är kärlekens kraft. Det får vi aldrig glömma. Att närvaron av någon ger så mycket. Och att vi kan vara den närvaron för någon annan, som behöver det❤️

Sedan var det plötsligt morgon. Jag trodde att jag skulle vara jättetrött, men det var jag inte. Jag gick upp och förberedde för en chakrabalansering. Efteråt åt jag en stor frukost, och umgicks med med barnen.

På väg till lekplatsen.

Solen sken. Jag hjälpte till att baka sandkakor och komma upp på gungan. Det var länge sen. Innan vi gick in släppte vi ut kaninerna i hagen.

Man såg att de njöt, och hade vårkänslor. Och allt kändes plötsligt mycket ljusare. Vilken tur att livet är sånt, också.

KRAM på er❤️Glöm inte att vara riktigt snälla, mot er själva också. För det behövs, speciellt nu.

Och ni som vill titta in på min hemsida kan göra det här

http://healingnaradig.com/

10 reaktioner till “Livet, som det är…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s