Blogg

Healing

Förut gick jag upp lediga morgnar och skrev på mitt manus. Nu går jag upp och pluggar till healingterapeut istället. Jag läser, lyssnar på ljudfiler och skriver flitigt i min anteckningsbok, men det är inte mina ord längre, inte mina idéer, utan lärarens och kunskap hon fått. Från ovan. Dessutom övar jag på att ge… Fortsätt läsa Healing

Semester!

Min syster och hennes son är här. Underbart att träffas, efter 1 1/2 år. Nu umgås våra barn, och hennes mest hela tiden☺️ Bad och kurragömma och studsmatta, och spel och filmer. Medan syrran lagar mat, vilket hon älskar (!) och umgås. Och skickade iväg mig och maken på hotell😍 Vi åt och drack gott,… Fortsätt läsa Semester!

Drömsemester!

Det är väl detta man drömmer om resten av året, när man tänker på sommaren? Åtminstone hoppas de flesta på det. Sol, och mycket bad. Att plocka bär som smakar ljummet. Att det ska kännas konstigt att ta på sig byxor, och strumpor när hösten börjar. Vi längtar helt enkelt efter att klaga på värmen.😅… Fortsätt läsa Drömsemester!

Semester!

Kan en dag börja bättre?☺️🙏Nää… Tror att kaninerna håller med, för de fick nyss städat i sina burar. Förmodligen njuter de inte lika mycket som jag av att det redan är så varmt i solen, men de njöt nog desto mer av skuggan på bilden ovan. Medan jag njuter av kaffet. Gräset under fötterna. Solen… Fortsätt läsa Semester!

Det bästa med mina drömmar?

Att de kommer gå i uppfyllelse☺️🙏Den första drömmen, att få klart mitt manus Vårmörker, kommer förverkligas. Naturligtvis med jättestor hjälp av Skuggvinter. Boken jag skrev på i tio långa år, och till slut, äntligen, fick ut den, om än på ett hybridförlag, och inte ett traditionellt som jag ville. Men det gjorde ingenting, med facit… Fortsätt läsa Det bästa med mina drömmar?

Ljuvliga lördag!

När klockan är kvart i elva på förmiddagen, och det här är min utsikt Och gräset under fötterna är grönt, och himlen så blå. Att det redan hettar på axlarna, och äldste sonen äter isglass på altanen. Jag ska älska varje ögonblick av den här dagen🙏💛Särskilt eftersom jag nu varit symtomfri tillräckligt länge för att… Fortsätt läsa Ljuvliga lördag!

Min plan!

Jag har hintat om att jag har något nytt på gång, och nu tänker jag berätta vad det är. Trots att det är nervöst, och förmodligen kommer ge blandade reaktioner. Men ni bloggläsare är snälla, så jag gör det ändå: Jag håller på att utbilda mig till healingterapeut. Yes, en andlig sådan. Som kan skicka… Fortsätt läsa Min plan!

Vad är lycka?

Det enkla, och samtidigt sanna svaret är förstås att lycka är olika saker vid olika tidpunkter, för olika människor. Och ovanstående mening går att bryta ner i mängder av variationer. Vad som gör mig lycklig ena dagen, kan göra att jag känner mig uttråkad, om det blir för mycket av det. Eller om det inträffar… Fortsätt läsa Vad är lycka?

Det borde aldrig hända…

I fredags lyste solen från klarblå himmel när jag åkte hem, och sjön utanför bilfönstret var lika blå och inbjudande den. Jag njöt, men tänkte också på det tragiska som ofta händer varma dagar: Någon, eller några drunknar. Inte sällan är det barn, som lätt hade kunnat räddas. Du kan väl be en bön för… Fortsätt läsa Det borde aldrig hända…

Sommar!

Energimässigt ingen vidare helg, kanske. Men, vädret! Bad både igår… …och idag. Idag hade vi dock bestämt oss för att bada tidigare på eftermiddagen, då det var åska på ingång. Och vår timing var perfekt. Vi hann precis njuta av ett dopp innan himlen oroväckande snabbt drog ihop sig till ett enda stort moln, och… Fortsätt läsa Sommar!

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.