Många fina ögonblick

Tänk att midsommar fick bli så fin!

Att molnen mest ritade vita streck på en klarblå himmel och att temperaturen inbjöd till jordgubbar, glass och grädde på altanen. Jag sov när de andra dansade runt stången, men missade inte att bada.

Vid bryggan träffade jag en gammal vän – som jag inte sett på över 20 år! Det kändes inte som en slump att vi stötte på varandra, tvärtom som att det var meningen. 

Just nu är en stor del av familjen på väg till ett möte av en annan sort. Som tur är var det inte åratal sedan vi träffade dem, utan ett par månader sedan, och även det är lite väl länge. För det handlar om brorsans familj, som hyrt en stuga några mil från oss.

I rättvisans namn måste jag nämna att min bror var här då äldsta tog studenten nyss, med en av sina döttrar. Men i dag får vi träffa allihop.

Jag och yngsta har dessutom packat ryggsäckarna för att sova över. Jag längtar efter kaffe medan korna glor på mig, kurragömma (fast inte med kor), bus och vuxenprat när tillfälle bjuds.

Jag skulle vilja skriva mer, men hinner inte, vi har lovat att köpa med fika och närmar oss nu Ica Maxi. Ett foto på bästa boken har jag dock tid att lägga ut.

Men läsa den i dag kommer det inte finnas tid till. Att träffa nära och kära är oslagbart, i synnerhet när man trivs så bra ihop❤️ Tack till dig som tittade in, ta hand om dig!

9 reaktioner till “Många fina ögonblick”

  1. Vilken häftig bild på himlen med den lilla stugan i nedre kanten. Välsignat med en fin midsommarafton och ikväll skiner solen igen, efter gårdagens regn. Ha det fortsatt gott❤️

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar