Drömsemester!

Det är väl detta man drömmer om resten av året, när man tänker på sommaren? Åtminstone hoppas de flesta på det. Sol, och mycket bad. Att plocka bär som smakar ljummet. Att det ska kännas konstigt att ta på sig byxor, och strumpor när hösten börjar. Vi längtar helt enkelt efter att klaga på värmen.😅

Häromdagen💦

Det slog mig igår att mina barn kommer minnas en hel del av det man önskar en barndom; Vintrar, med gnistrande vit snö (vi bor ju på landet) långa pulkabackar, och snölyktor som flämtar i mörkret, på kvällen. Och somrar som dessa☀️Inte bara förstås, men också. Och trots att de är syskon, kommer de givetvis minnas olika saker, en del ord, minnen, händelser, kommer fästa djupt hos någon, och inte alls hos de andra. Same, same but different.

I februari i år❄️

Idag till exempel. Tjejerna har gjort tårta, men varsin. För båda fyller år🥰🥰Så nu ska jag resa mig från min bekväma plats på altanen, lämna himlen utan moln och humlesurret, och baka scones. Det är en tradition på födelsedagar som ingen i familjen glömmer av. Senare blir det bad, det kommer behövas🏖

Händelsen för några veckor sedan, när vår yngste son försökte rädda en pojke som kommit ut på för djupt vatten, utan att kunna simma? Jag tänker på det varje dag, med fasa och tacksamhet. Det är en klok sak i livet, att inte ständigt ta saker för givet🙏Och att vara tacksam, och aktsam om det man har❤️💙KRAM!

6 reaktioner till “Drömsemester!”

 1. Fina dagar … både sommar och vinterdagar minns man nog länge – somrarna var regnigare förr och vintrarna var bara aningen vitare. Nu vet jag inte om det stämmer, men nog är det så jag minns 60-talet 🙂
  Njut av dina sköna sommardagar tillsammans med familjen!
  Kram

  Gillad av 2 personer

  1. Tack🏖Jag är uppvuxen på 70-talet, och tja…man minns det kanske gärna med lite rosa glasögon? Jag minns pulkaåkning och skridskor, och bad på somrarna, men visst var det blandad kompott, som alltid i livet😉Kram!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s