Vemod, men tacksamhet

Jaha, här sitter jag på jobbet igen…Stentrött dessutom, det var helt omöjligt att somna i natt…Men det gör inget, för min arbetsdag blir kort. Jag ska hem, till sista dagen med syster och systerson❤️❤️I morgon blir det skjuts till Landvetter på förmiddagen. Snyft…Men vilken sommar vi har haft! Eftersom jag skrev en del om den i förra inlägget tänker jag inte upprepa mig, även om jag gärna gjort det, det hade semestern varit värd.

Jag avslutar med ett lästips istället. Även om boken ovan egentligen var för mörk för mig, var den otroligt bra.⭐️

Och jo, detta också;

Isa-Lisa (den bruna kaninen) kanske har ungar i magen😍KRAM, och tack för att du läste. Hoppas att du har det så bra som det bara går, vem du än är🤗

6 reaktioner till “Vemod, men tacksamhet”

  1. Hoppas det är en fin dag med syster och systerson ❤️ Spännande boktips, men ännu mer spännande med eventuella småkaniner 🐇 🐇🐇🐇🥰

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s