Dan före dan…

Inte julafton precis

Nej, vi snackar dagen före skolstart här. Att vi redan kommit dit. Suck och stön…Vi hade gärna njutit av några vackra sommarkvällar till, lite fler bad, längre semester och ledighet, och jag gissar att vi inte är ensamma om det…Inga kaninungar än heller.

Isa-Lisa i väntans tider?

Nej, just nu är det mest regn och grått överallt, till råga på allt är jag på sjukhuset just nu. Planerat besök, men ändå. Hemma väntar en tvättstuga som fått för lite tid det sista. Och svärmor åkte hem i morse. Suck igen🙁

Visst finns det gott om saker att glädja sig åt, bl a ett jättebra möte med skolan inför starten i morgon, och naturligtvis; att vår sommar blev så fin att vi inte vill lämna den…Men ändå, eller just därför: Vi vill gärna ha mer. Vi vill inte återgå till vardagen. Inte riktigt än.

Mer värme och sol till alla🙏

KRAM, och tack för att du läste 😍

4 reaktioner till “Dan före dan…”

  1. Spännande med skolstart, men vart tog värmen och sommaren vägen. Ibland kommer värmen tillbaka när skolorna startar, jag hoppas lite fortfarande. Skönt att ni är nöjda med sommaren, hoppas hösten blir fin. Sköt om dig, familjen och kaninerna 🥰

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s