Äntligen

Nu, när min utbildning är klar och jag inväntar diplomet, har jag funderat på när det är dags att börja skriva igen. Eller, för att vara korrekt, behöver starten efter fyra månaders uppehåll, vara en genomläsning av manuset.

Och det var just vad jag gjorde igår eftermiddag, och en bit in på kvällen. Helt spontant bestämde jag mig, och fick äntligen hänga med Vårmörker igen🙏Jag visste inte att jag hade längtat så. Det var som att få luft i lungorna. Det var som om jag åter blev JAG❤️

Jag tycker verkligen att det var ett klokt beslut när jag bestämde mig för att pausa skrivandet till förmån för utbildningen. Det var två för stora och kreativa projekt för att orkas och hinnas med samtidigt. Men på samma gång kändes det som att stänga av en del av mig. Not anymore!

Nu är jag vän med mina vilsna, och oroliga karaktärer igen. Inget helande i sikte där, tyvärr…😉Men en del övernaturligt, dock. Så kanske lyckas jag knyta ihop säcken på något sätt. Igår, efter läsningen, hade jag åtminstone hopp om att få ihop ännu en bok. Och med det, mina vänner förklarar jag mig nöjd för tillfället☺️

12 reaktioner till “Äntligen”

  1. Grattis till avslutad utbildning! 👏🏻💐
    Lycka till med manus💪🏻📖📒📓📕📔📖📙📗📘📚☕️☕️☕️☕️☕️🕯🕯🕯🕯🕯

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s