Grönsåpa & Chocolate Mystery

Mina vänner, nu händer det saker här

För det första har jag doppat fötterna i en balja med grönsåpa. Det ska tydligen dra ut gifter ur kroppen. (Undanber mig snusförnuftiga kommentarer🙏😅Inte för att jag någonsin fått en kommentar jag inte gillat). Men för säkerhets skull hällde jag i en del fotsalt också. Och hur som helst är det inte lika dramatiskt som

Chocolate Mystery

Yes, ni läste rätt. Så heter min nya hårfärg. Hujedamig. Det slår mig nu, när jag sitter här och skvalpar med tossingarna i det blå, att jag inte kan greppa riktigt hur jag tänkte på ICA. Mer än att jag kände att jag behövde en förändring, (och samtidigt är för snål för att gå till frisören och göra slingor). Jag tänkte något i stil med att min inre förändring, som jag hoppas på ska komma när jag shoppade loss i en hälsokostaffär förra veckan, skulle följas av en yttre.

Fast nu kanske jag ångrar mig. Det ser väldigt mörkt ut i spegeln. Åh, jisses, det får inte gå mer än 30 minuter…😨Dags att fila fötterna. Ska jag bli besviken ska den här stunden i badrummet åtminstone resultera i mjuka fötter, har jag bestämt. Kram på er😍I nästa inlägg får ni möta en mörkare version av mig😉

4 reaktioner till “Grönsåpa & Chocolate Mystery”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s