Skit-helg

Jag hade tänkt döpa detta inlägg till kanin-helgen. För det skulle bli deras helg, och det blev det också, även om det höll på att gå riktigt illa.

Men lördagen började bra😊Jag städade tre av fyra kaninburar, något som inte varit lätt att göra sista månaden med minusgrader, regn, snö, mörkt tidigt om eftermiddagarna och kyla. Men nu så…

Hampus och Isa-Lisa var nöjda.

Jag är ganska säker på att det var kaninernas bästa helg på länge😀Min man lagade staketen, så att de äntligen kunde gå ut i sin älskade hage. Dock hade han missat att kolla att det var tätt överallt, så en av våra små rymde. I dag, när jag tog itu med den sista buren, och som av en händelse tittade upp, satt hon i sandlådan och tittade sig nyfiket omkring. Som tur var fick jag in henne. Men där tog mitt tålamod slut. Olika saker hade plågat mig hela helgen. Tonåringen som var jätteledsen och inte ville säga varför. Min yngsta som varit ganska jobbig. Maken..Och väder som plötsligt blev snöstorm, en liten meningslös stund, men lagom för att snön skulle hinna yra in i burarna. Fy fan! Jag är inte på mycket bättre humör nu, tyvärr. En del dagar, och helger är sådana. Skit, helt enkelt.

Tack för att ni läste i alla fall😏Nu ska jag läsa.

Den här. Och det hoppas jag att ingen tar ifrån mig.

Väldigt bra bok🙏

Förresten, nu kan man tävla om en healing eller vägledning på min andliga blogg som du kan länka dig till nedan. För att få reda på hur du deltar i tävlingen, scrolla till slutet på startsidan🥰

Hem

10 reaktioner till “Skit-helg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s