Orka

Nämen alltså, luskamning🧐😖Jag räknade ut att jag höll på med detta i nästan tre timmar i förrgår, med kamning av eget hår, samt tvätt av detsamma efteråt för att få ut all vinäger. Precis. Vinäger. Det ska få varenda ägg att fastna på kammen tydligen.

Grejen är att man blir knäpp, det är därför det tar sån tid. Man förirrar sig i virvlar och hårstrån. Man vet inte om det är skorv, sandkorn eller löss eller ägg. Så man ber maken att lysa med ficklampa. Maken blir också crazy, och går igång. Barnen blir arga.

– Tror du att VI tycker det är kul? svarar vi irriterat. Det hela är vidrigt. För att inte tala om tvätten.

Jaha, här skulle det vara en bild på vår överfulla tvättstuga, men den här jag tagit bort. Lika bra det. Jag tror att jag vidarebefordrar dem som vill till min hemsida istället, där jag snart kommer publicera ett inlägg om att vi inte behöver stressa så mycket jämt. För ofta kör vi på i onödan. Om vi rannsakar oss själva. Fast när det kommer till löss vete sjutton…Kram på er🤗

Ps Nästa inlägg blir lusfritt. Lovar. Ds

Hem

10 reaktioner till “Orka”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s