Kan det bli bättre?

Sitter i trädgården med gräs under fötterna och klarblå himmel (nåja, nästan) ovanför mig. Tittar emellanåt på kaninerna som ligger/äter gräs/dricker, beroende på vem av dem jag iakttar.

Igår åkte jag och yngsta och hämtade vår sjunde kanin, Elsa, numera fru till vår hane Mumrik som varit ledsen sen Vitnos gick bort i december. Men förhoppningsvis är han nu gladare, det kan jag nästan lova att han är med tanke på hur mycket han tvättat Elsa sista dygnet😍

Kärlek i buren, bröllopsmiddagen bestod av färska maskrosblad, morötter och pellets.

Kan det bli bättre? kanske han tänker nu.

Så tänker i alla fall jag. Tre kompisar har bakat kladdkaka som vi snart ska äta, från övervåningen hörs tjoanden och skratt från andra vänner. Idel solsken i dag, alltså🙏

En av fördelarna med att ha det väldigt tufft är att man blir bra på att njuta av de små, goda stunderna. I ett inlägg på Instagram läste jag att NPF-föräldrar ofta blir experter på just det. Fem minuter ensam med en kopp kaffe, en måltid utan bråk, ett barn som går till skolan på morgonen. Sådant som är självklart för vissa är helt underbart för någon annan.

Jag har lidit av mycket psykisk ohälsa genom livet, men haft en ganska snäll kropp och det är jag tacksam över. Och att vi länge haft det jobbigt hemma gör att såna här dagar, med vänner på besök och solsken, känns som paradiset.

Något annat jag är väldigt glad över är att jag är certifierad Emotion Code@ Practitioner!

The Emotion Code®️ är en form av energihealing som grundades i USA på 90-talet, och arbetar med att frigöra instängda känslor via det undermedvetna. Jag vet att jag lovat att detta inte ska bli någon reklamportal för mitt andliga arbete, men jag kan inte låta bli att nämna att i dagens blogginlägg på min andliga hemsida (som du hittar länken till nedan) skriver jag om att The Emotion Code®️ med största sannolikhet har påverkat vårt familjeliv – till det bättre🙏Du kan ta del av det här🔽

Hem

På min hemsida kan du naturligtvis även ta reda på hur en session går till, vad det kostar och hur du bokar under fliken ”The Emotion Code®️- tjänst och pris” i menyn. Och under fliken ”Tjänster och Priser” hittar du övriga tjänster jag har. (Jag är ganska fullbokad, men inom ca tio dagar kan jag ge dig en tid som det ser ut nu).

Vad The Emotion Code®️ kan hjälpa mot? Stress, oro, värk i kroppen, och mycket mer! In och läs, om du vill.

Oavsett hur du gör önskar jag dig en trevlig kväll eller dag beroende på när du läser detta, och avslutar med lite bilder på några av våra kaniner. Har de fått vara försökskaniner för The Emotion Code®️? Oh yes, big time😅

Hampus och Isa, två vänner som älskar att gräva
Sötnos och Domingo i sin hage☘️

7 reaktioner till “Kan det bli bättre?”

  1. Att njuta av glädjeämnena i vardagen är väldigt viktigt, det är ju det livet består av. Låter som en väldigt bra dag❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s