Te-rapport

Återigen blir det ett inlägg från bingen, med en kopp te på nattduksbordet, och en bra bok på gång.

De sista dagarna har varit ljusare, ganska mycket beroende på några initiativ jag tog förra veckan, med jättefint gensvar🙏Sedan var jag och äldste sonen på bio i helgen och såg en riktigt bra film.

Vi hade bokat biljetter i VIP-salongen, vilket vi inte ångrade. Enda minuset var att jag spillde ut alla popcorn efter att vi ätit ca 10 stycken. Men pluset var att när jag gick för att köpa nya, och samtidigt berättade vad som hänt och att det behövde städas där, fick jag nya popcorn gratis!

Denna dag började hos fysioterapeuten. Jag gick därifrån med övningar att göra, och belagd med träningsförbud. Jag måste gå hos henne några gånger till innan jag får börja träna i deras gym. Under övervakning förmodar jag…

Jaja, man kan i alla fall inte anklaga mig för att inte ha försökt komma i gång med träning😏

Kaninerna försöker också, och lyckas över förväntan väl med att gräva hål och gångar i sin hage. Man får vara försiktig när man går in där så att man inte snubblar och gör illa sig. Då kanske jag blir inlåst på Active Rehab sedan…😉Skämt åsido, jag är nöjd med att ha kommit dit. Men nu tänker jag inte tänja, sträcka eller ens röra mig ur fläcken mer. Nu blir det läsning i stället. Kram, och tack för att du läste.

2 reaktioner till “Te-rapport”

Lämna en kommentar