Bra, med andra ord

En ganska bra vecka har passerat sedan jag skrev sist. Armen har fortsatt varit mycket bättre, trots att jag jobbat. Hos fysioterapeuten fick jag beröm för att jag ståndaktigt gjort mina övningar, och dessutom fick jag några till.

Träningsskorna i sin kartong. for now

Träningsförbudet hon gett mig kanske inte är så dumt i alla fall, vet snart inte hur jag skulle kunna få in ett vanligt pass bland alla övningar…Eller så får jag helt enkelt konstatera att jag tränar nu med, fast hon har bestämt upplägget.

Och många promenader har det blivit i alla fall. i det gröna och sköna.

Yngste sonen har fyllt 16 år, och äldste sonen jobbar på. Äldsta dotterns studentmössa har kommit på posten, och yngsta skriver för tillfället listor gällande allt.

Där liknar hon sin mamma. Jag har fortfarande en fysisk almanacka, och varje morgon sätter jag en post it-lapp på framsidan med dagens upplägg.

Idag stod det bl. a: Skriv till fb-gruppen om healingcirkeln! Sms till Ulrika, Ulrika och Heidi. Instagram: händelse och inlägg. Tänk runt marknadsföring.

En sliten och älskad almanacka

Allt jag gör behöver jag naturligtvis inte anteckna. Jag har plockat, dammsugit och tvättat mycket idag, samt nyss släppt ut kaninerna som nu springer runt i hagen medan vinden viner genom deras pälsar.

Och jag inser att jag är väldigt lyckligt lottad som tycker så mycket om mycket av det jag gör🙏Trots att högerarmen protesterar ibland, och trots träningsförbud.

6 reaktioner till “Bra, med andra ord”

Lämna en kommentar