Hej,

Ett kort första inlägg för att se om det funkar;) Det borde det göra. Bloggandet är inget nytt för mig, inte heller wordpress, men denna blogg är det.

Allt detta vet du som följde min förra, http://www.mittmanus.com

Och du som är ny, varmt välkommen hit!

Jag heter Louise, bor med man och fyra barn i ett stort hus i en liten by, debuterade med spänningsromanen Skuggvinter 2017, och har nu precis pausat skrivandet på nuvarande manus, för att ge plats för något nytt i mitt liv. Förhoppningsvis.

Livet är en resa, och vi ser ofta våra drömmar som mål. Vi kan inte veta om vi ska lyckas, men vad vore chansen om vi inte försökte?!

Om du väljer att fortsätta läsa min blogg, vilket jag naturligtvis hoppas, får du snart veta mer. Observera att det finns ingen som helst risk att bli avundsjuk på ett perfekt liv här, för vårt är allt utom det. Jag menar inte att ”alla andras” liv är det, för så är det naturligtvis inte. Även om det är lätt att få för sig det ibland, kanske särskilt när det kör ihop sig i tillvaron. ..

Så välkommen hit! Här kör det ofta ihop sig. Trogna läsare har i åratal stått ut med deppiga inlägg varvade med gladare. Precis som livet är;)

Och nytt inlägg kommer snart. Kram!

12 reaktioner till “Hej,”

  1. Halloj! Jag prenumererar inte på någon blogg, men jag gör en bloggrunda nästan varje dag bland ett antal bloggar jag läser. Din tidigare blogg har jag läst regelbundet, så givetvis ska jag läsa även din nya. Hoppas att det går med bloggandet! 😛

    Gillad av 1 person

  2. Lycka till med den nya bloggen … jag följer dig såklart!
    Jag har lagt till dig i min läslista – testade att prenumerera, men jag vet inte om det funkade, då jag inte fick någon bekräftelse.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s