Ny blogg, nytt liv?

Jag vaknade i morse och kände mig så uppiggad när jag kom ihåg att jag startade en ny blogg i går😍Så…ny blogg, nytt liv?! Nej, så enkelt är det ju inte förstås. Men ändå, jag har hittat något nytt som jag älskar och har valt att välkomna trots brist på tid, ork och annat. Så kan man ibland bara inte säga nej.

Nu vet jag inte hur mycket det blir av min id’e, det viktigaste är att jag håller. Men oavsett vad det leder till just nu, så är det redan en tillgång. Kan inte skriva mer om det för tillfället men förhoppningsvis, och det tror jag verkligen, längre fram. Till dess får ni stå ut med en vardaglig rapport från mig:

Sommarlov. Lite kluvna känslor angående det, i denna familj. Men minstingen och hennes vänner är glada i dag☺️De har intagit studsmattan tillsammans med gissningsvis tjugotre gosedjur.

Hampus liggande utanför ärkefiendernas bur

Kaninerna; Jag släppte ut Isa-Lisa och Hampus innan jag gick på promenad i går eftermiddag. När jag kom tillbaka rådde krisläge; Hampus satt i sin bur, i det lilla rummet på övre våning där han aldrig brukar vara. Flämtande andning, och ögon stora som tennisbollar 🎾 👀 medan ärkefienden Mumrik kaxigt patrullerade runt i buren. På något sätt hade Mumrik och Vitnos tagit sig ut i hagen medan jag var borta. Pälstussar i olika färger, låg spridda runtom i gräset, och talade sitt eget sorgliga språk. Endast lugn och morötter hjälper då.

Vädret: Väldigt molnigt, faktiskt. Alltså en bra dag att tvätta och städa, vilket är vad jag tänker göra nu. KRAM, och tack för att ni redan börjat läsa och följa🙏❤️

10 reaktioner till “Ny blogg, nytt liv?”

 1. Jag gör ett nytt försök att lämna en liten kommentar. Kan inte se att mitt förra kommit fram. Men ska naturligtvis fortsätta att följa din blogg. Lycka till och många kramar

  Gillad av 1 person

 2. Vilken dramatik i kaninfamiljen. Hoppas det var lugnare i familjen idag. I morgon är solen tillbaka igen, då är det bra att ha städat!
  Lycka till med det ”nya i livet”. Kram🥰

  Gillad av 1 person

 3. Spännande med nya idéer och kul med ny blogg. 🙂
  Vilken dramatik hos kaninerna! Stackars Hampus som var så rädd. hoppas du kunde trösta honom med saftiga morötter och lite klappar. 🐰❤
  Önskar dig en fin dag!
  Kram!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s