Bada?!

Förra sommaren bjöd på många dopp

Var på jobbet ovanligt tidigt idag eftersom minstingen väckte mig med en hostning. Hoppas att det bara var en oskyldig sådan, och enligt rapport från henne nyss mår hon bra. Sitter hemma i soffan, dricker Festis, och kollar på Sommarlov. Hoppas det stämmer, måendet alltså. Det finns nämligen något vi båda vill idag😊Vi vill bada i eftermiddag!

Igår var himlen klarblå, och det var precis lagom varmt när jag satt i trädgården och kopplade av en stund. Eller, om jag ska vara ärlig var det inte vad jag gjorde. Jag avverkade en del mail, och lite annat. Men jag har blivit bättre på att göra sådant i trädgården. Passa på att få frisk luft och gräs under fötterna. Samt hålla ett öga på kaninerna.

Här kikar Hampus in på sina ärkefiender Mumrik, (också svartvit) som skrämde livet ur honom häromdagen, och Vitnos. En kort redogörelse för detta finns i förra inlägget, för den intresserade. Själv ska jag jobba vidare några timmar till, och säger därför hejdå för idag. Ta hand om dig och glöm inte att njuta av 🌞 när den tittar fram. Kram🤗🌸

5 reaktioner till “Bada?!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s