Det bästa med mina drömmar?

Att de kommer gå i uppfyllelse☺️🙏Den första drömmen, att få klart mitt manus Vårmörker, kommer förverkligas. Naturligtvis med jättestor hjälp av Skuggvinter. Boken jag skrev på i tio långa år, och till slut, äntligen, fick ut den, om än på ett hybridförlag, och inte ett traditionellt som jag ville. Men det gjorde ingenting, med facit i hand var det faktiskt bra! För hur trist hade det inte varit att ges ut, för att falla ihop i en utmattning direkt efteråt? Och antagligen ha förväntningar från förlaget på kommande bok. Som inte är klar än idag…Men det kommer den bli, och är det på hybridförlag igen, är det mer än okej☺️För jag tyckte att det var roligt att sälja in min bok själv, med signering och allt vad det innebar.

Nordstan i Göteborg. Och jag DOG nästan, av nervositet, när jag fick syn på den😲

Nästa dröm, som seglat upp på min himmel ganska nyss, (lite konstigt uttryck, men just därför passande, eftersom många förmodligen tycker att detta är lite skumt) är att arbeta som healer. Jag går en utbildning nu, för att kunna skicka stärkande energier, känna av obalanser i kropp och själ, balansera chakran mm.

Om alla tycker att det är flummigt? Gör inget☺️Jag har levt så länge med tron på Gud och änglar, och på ett levande Universum som är så mycket mer än vi kan tänka oss, att jag är trygg i min övertygelse. Fast ok, lite spooky är det allt ibland…😉Men min plan, som jag skrivit om innan, är att skapa en hemsida där jag erbjuder mina tjänster, när utbildningen är klar. Om jag orkar.

Om ingen vill boka något? Gör inget☺️Jag har några snälla släktingar och vänner som sagt att de tänker prova på🙏Och, inte minst, jag har min stökiga familj att ta hand om, och dem kan jag nog jobba med några år😅Så summa summarum förverkligas mina drömmar när jag får hålla på med det jag vill, oavsett yttre resultat. Är inte det underbart, så säg?!💝

Om du som läser det här blir nyfiken och vill få healing, hör gärna av dig via min kontaktsida, (i menyn här på bloggen)så berättar jag mer. Healing fungerar nämligen bra på distans också, eftersom energier inte har begränsningar i tid och rum. Det är naturligtvis gratis, och finns inga framtida förväntningar på något. Jag behöver helt enkelt träna upp mig på olika personer under min utbildning. Men nu är det dags för mitt vanliga arbete. Städning alltså. Hej och hå. Och KRAM, tack till dig som läste🤗

10 reaktioner till “Det bästa med mina drömmar?”

 1. Så fint att ha drömmar och förverkliga dem! Lycka till, det kommer att gå jättebra för dig och din familj ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Gillad av 1 person

 2. Grattis till publiceringen.
  Min fru försöker pusha på mig att skriva en bok och visst, tankarna finns. Fast det får bli när jag äntligen gått i pension och dit är det några år. Nu räcker tiden knappt till att hålla bloggen flytande.

  Gillad av 1 person

 3. Drömmar är så viktiga och ger en sådan känsla av mening i livet. 🙂 Det bästa är nog som du säger när man inte har några krav kopplade till dem utan tar dem för vad de blir för att hela grejen att få göra eller lära sig något gör en lycklig i sig. 🙂 Så håller tummarna för dig! 😊

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s