Ljuvliga lördag!

När klockan är kvart i elva på förmiddagen, och det här är min utsikt

Och gräset under fötterna är grönt, och himlen så blå. Att det redan hettar på axlarna, och äldste sonen äter isglass på altanen. Jag ska älska varje ögonblick av den här dagen🙏💛Särskilt eftersom jag nu varit symtomfri tillräckligt länge för att fira min mamma som fyllde sjuttio i dagarna. Hela familjen ser fram emot sällskap, och buffé 😋🥳Handdukar, badkläder och sollotion har jag redan packat! Carpe diem gäller verkligen idag, eftersom det ska regna i morgon. Eller? Flera dagar denna vecka, även förra, blev bättre än vad min app förutspådde. Så härligt när det går åt det hållet☺️Visst är det likadant med våra känslor? Att det tunga ibland blåser bort utan att man riktigt har koll på varför. Gott så!

Hoppas att du får en fin helg, med många fina stunder. Vet du vad jag tycker är bäst, under en dag? Att stanna upp, dra några djupa andetag och betrakta det jag har runt mig. En enkel övning i mindfulness som bara behöver ta tio sekunder av din tid, inte mer. Men som faktiskt ger skillnad, i närvaro. Kram🤗

Ps Är jag själv bra på att stanna upp? Nej, inte särskilt men jag övar. Och det räknas😀

4 reaktioner till “Ljuvliga lördag!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s