Min plan!

Jag har hintat om att jag har något nytt på gång, och nu tänker jag berätta vad det är. Trots att det är nervöst, och förmodligen kommer ge blandade reaktioner. Men ni bloggläsare är snälla, så jag gör det ändå:

Jag håller på att utbilda mig till healingterapeut. Yes, en andlig sådan. Som kan skicka helande energier till andra, även på distans. Bland annat. Jag kommer antagligen skriva mer om detta, längre fram.

Mitt nya jag (hehe)

Nej då, det är egentligen inget med mig som har förändrats, förutom att jag valt att satsa på något jag länge trott på. Ni som känner mig och/eller läser min blogg , vet nog redan att jag tror på Gud, änglar och ett levande Universum som är långt mer fantastiskt än vi någonsin kan föreställa oss.

Jag vet att många av er inte tror som jag, eller inte tror alls. Och det gör givetvis absolut ingenting! Jag skulle aldrig få för mig att försöka övertyga någon eller diskutera det i form av bevis för att det gudomliga finns/inte finns, där syftet är att en ska ha ”rätt”. Vad är det ens att ha rätt, och varför känns det så viktigt många gånger?

Ju längre vi lever, desto mer inser de flesta av oss att det sällan finns en sanning, eller att vi ens förstår speciellt mycket av de stora livsfrågorna…

Förhoppningsvis lär vi oss också att acceptera att vi inte tycker likadant. Jag hoppas att du även i fortsättningen vill läsa min blogg, för den kommer vara som den är nu, (kanske med undantaget att den har en länk till en hemsida där jag erbjuder mina tjänster. Kanske…) Och för att förtydliga ytterligare kommer jag aldrig föreslå någon att prova dem. Man får marknadsföra sig offentligt, men inte bedriva uppsökande verksamhet!

Jag säger inte upp mig från mitt jobb, så om jag inte får några kunder gör det ingenting😊Jag började ändå på utbildningen för att kunna hjälpa mig själv, och familjen i första hand. (Och där har jag att göra)😅

Det andliga är som sagt en passion för mig, något jag haft med mig länge. Om det går att göra något av det i ett eget företag är det fantastiskt. MEN, om jag inte orkar starta upp, så är det helt okej! Det viktigaste är att jag håller, och även om min utmattning förbättrats, måste jag först ta hänsyn till vad jag förmår. Kursen, och de jag planerar att gå, blir aldrig vare sig bortkastade pengar eller tid, för jag älskar varje sekund av mitt pluggande.

Däremot saknar jag mitt manus Vårmörker som jag pausat. Jag är dock ganska säker på att det inte varar så länge. Författaren i mig har börjat protestera, och tittar längtansfullt mot mitt gröna idé-block. Och visst är det ren och skär rikedom att brinna för mer än en sak i livet? Nu är nog uttrycket ren och skär rikedom inte helt rätt. Men kolla då fotot, så ser ni att det är ett passande uttryck i det sammanhanget i alla fall😉

Jag är fullt medveten om att många av er kommer anse att detta är tokigt och världsfrånvänt. Och det får ni gärna göra😊Och ni får gärna skriva en kommentar, om ni vill❤️Kram, och tack för att ni läste🤗

15 reaktioner till “Min plan!”

 1. Lycka till❤️ Jag tror på dig och det du gör. Jag läser varje dag i boken du lånade mig ”tänk dig frisk”, mycket intressant. Ha en jättebra dag🥰

  Gillad av 1 person

 2. Vad härligt, Louise, att du har hittat din grej som du vill jobba med. Det är inte alla som vågar följa sitt hjärta, eller ännu värre, som inte har något de brinner för. Så stort grattis och lycka till.

  Gillad av 1 person

 3. Tycker inte alls att du är tokig. Tvärtom, avundsjuk på dig som har en tro och att du vill gå djupare in och lära mer. Det är ju det man inte gör, som man ofta ångrar.
  Massor av kramar.

  Gillad av 1 person

 4. Var och en måste få möjlighet att göra ”sin grej”, dvs det som är rätt för den. Själv hoppas jag att jag får vara kvar på den arbetsplats där jag är nu även efter årsskiftet. Men det är lååångt ifrån säkert…
  Kram!

  Gillad av 1 person

 5. Vad härligt att du hittat något du känner känns rätt för dig! Så uppfriskande när människor vågar ta steget mot sina drömmar. Lycka till 💕

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s