Stilla, ändå inte

Det var en så lugn lördag i går. Jag sov djupt mitt på dagen, och vaknade till tystnad.

Bara yngste sonen var hemma förutom jag, och han njöt nog också av friden. För veckan har varit intensiv för barnen, skolstart och massor av intryck. Två av dem har dessutom börjat i nya skolor. Kommit hem med splitternya datorer, papper som ska skrivas på, och huvudet fullt. En välsignelse att alla har eget rum🙏Ett utrymme som är bara ens eget är så viktigt, både i den inre och den yttre världen. Den tid jag värdesätter mest med mig själv är nog är läsningen på kvällen. Just nu är det denna, välskriven är ordet

Något annat jag verkligen uppskattar i min tillvaro är att jag (nästan) alltid tycker om att gå till jobbet☺️Det är också viktigt. Jag önskar detsamma för mina barn, för alla, oavsett vad man väljer att utbilda sig till och/eller göra i livet. Och så önskar jag dig en fin söndag🤗☀️Här lyser solen

Men inga kaninungar hos oss, tyvärr…

6 reaktioner till “Stilla, ändå inte”

  1. Det låter som en mysig helg efter en intensiv vecka. Skönt att allt gått bra och att helgvädret blev bra. Ha en härlig söndag🌺☀️❤️
    Är boken bra? Kram🥰

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s