Överväldigad…

De sista veckorna har inneburit så mycket förändringar. Sommar börjar sakta övergå i höst, mellanstadiet har blivit högstadiet för killen som blivit tonåring, äldsta dottern har börjat gymnasiet på annan ort, och får åka mer buss varje dag. Till råga på allt har fyra kaniner blivit sju😍😍😍

Jag kommer snart diplomeras, men hoppade ändå på en utbildning till. En som har liknande tema, hos samma lärare. Det är nog, mer än tillräckligt. Av goda ting, det är väldigt viktigt att understryka just det. Och totalt underbart, att vårt liv, som rusat i nedförsbacke de sista två åren , fylls av GOTT, av ljus och hopp🙏💓

Det är bara det att det har dykt upp en sak till. Något som jag tror är jättebra, men som jag tvekar över, främst av ekonomiska skäl. Samtidigt otroligt dragen till det. Så jobbigt att jag nästan önskar att jag inte hittat det…

Ta det lugnt, förhasta dig inte, är säkert ett bra råd. Men tyvärr, i detta läget är det inte jag. Jag kan sucka över att jag är sådan ibland. Men att jag är passionerad, att jag kan vara så drivande och beslutsam att jag vågar hoppa fast jag ofta inte vet hur jag ska landa…Alla steg, och snåriga stigar på vägen. Som har visat sig vara helt rätt, eftersom de lett fram till den person jag är idag. Och det kan jag inte ångra.

Varmaste TACK till dig som läste🤗

12 reaktioner till “Överväldigad…”

  1. Spännande att sen vad det är du har i kikaren! Känn efter och gör som ditt inre säger, så blir det nog bra!
    Ljuvliga kaninungar! Tänkte på dig idag när jag läste dagen tidning på nätet – vet inte om artikeln är låst, men det handlar om att det blir en jättestor kaninutställning här i november – https://folkbladet.se/nyheter/artikel/pass-pa—nu-kommer-sveriges-snyggaste-kaniner/r537103l
    Önskar dig en fin fredag och en trevlig helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s