Hemska böcker

Läste nyss ut denna

Ofta är det med en liten känsla av sorg jag avslutar en riktigt bra bok. Inte denna gång. Cara Hunter är en rasande skicklig författare, vilket hon verkligen visar i ”All denna vrede” också. Men den är så otäck, och det anar man inte förrän en bit in i handlingen. Den kröp innanför huden på mig, och där har den stannat. Jag kan inte annat än att rekommendera den, men bara om man gillar när det blir riktigt läskigt.

Nu är det dags att börja på ”En främling i mitt hus” istället. Får se om jag får sova med ljuset på i flera veckor, som omslaget lovar😵‍💫

Tur att jag har kaninungarna att distrahera mig med om det behövs.

Gullisar

Och skönt att jag är tillbaka på jobbet igen, efter förra veckans förkylning. Även om jag är trött, och råkade spilla youghurt på arbetströjan nyss…

Önskar dig som läste en fin tisdag, och en fin fortsatt vecka🤗

4 reaktioner till “Hemska böcker”

    1. Tror inte heller att du skulle tycka om den. Nej, kaniner är väldigt tysta varelser🐰Men de ser så vakna och alerta ut varje gång man passerar att det är stört omöjligt att bara gå förbi …🥰Helt i sin ordning förstås!

      Gilla

  1. De böckerna hoppar jag över för att slippa mardrömmar. Men njuter av andra böcker i stället. Kan rekommendera Kristin Hannahs senaste bok, de fyra vindarna. Egentligen också mardrömslik, men på ett annat sätt.
    Skönt att förkylningen är bättre nu! Ha en fin vecka❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s