Världens gulligaste kaniner…

…anlände igår till sitt nya hus, med stor inhägnad trädgård💐🌳☘️Credit till maken som körde sammanlagt fem timmar för att hämta dem. Trots att han tycker att sju kaniner är för mycket 🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰Och jag håller egentligen med, om förnuftet fått komma till tals. Å andra sidan hade livet inte varit kul om man bara gick runt och var förnuftig för jämnan. Och nu är jag så himla glad över att dom är här!

Och det är jag inte ensam om😉 Glad är jag också över alla fina kommentarer jag fick i förra inlägget🙏TACK. Har inte ens svarat på alla, ska göra det i dag. Men först Alvedon, har huvudvärk. Kanske en kort promenad, för min förkylning har gett med sig. Så himla tacksam över det. Så himla tacksam över så mycket i dag. Önskar er alla en riktigt fin helg. KRAM🤗

9 reaktioner till “Världens gulligaste kaniner…”

 1. Är såå glad för din skull! Din make är fantastisk som ställer upp och fixar det du inte orkar själv – det är kärlek det ♥
  Underbara kaninungar!
  Skönt att läsa att förkylningen gett med sig!
  Önskar dig en bra ny vecka!
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s