Om jag är galen?

Ofta, nästan jämt, är jag lycklig över healingutbildningen och allt den fört med sig😍Tron på Gud, änglar och ett Universum som är mer än vi någonsin kan föreställa oss har jag haft med mig länge, men detta! Jag har bland annat upptäckt att jag kan läsa av människor, på distans, sådana jag aldrig träffat, och informationen jag får stämmer i häpnadsväckande hög grad. Gång på gång. Och som sagt, oftast tycker jag att det är fantastiskt. Men ibland ger det mig ångest.

– Tänk om jag håller på att bli galen? sa jag till min man igår. Om jag befinner mig i den här bubblan och tycker det är underbart, men i själva verket har blivit tokig? (Storhetsvansinne? Psykos)?

– Nej då, sa min man lugnt. Det är sån du är.

– Sån vadå? sa jag.

– Du går din egen väg, sa han. Det har du alltid gjort. Och det brukar bli bra.

Lugnande svar, i och för sig. Det mesta jag gör brukar faktiskt vara genomtänkt, och bli bra. Men det är ändå skillnad på att skriva en bok i evigheter med drömmen om att bli utgiven, till att…vad jag nu gör. Och jag vet att många skulle hålla med mig här. Det är det värsta.

En del av mig är lättad över att besökarna har sjunkit drastiskt i antal när jag bytte blogg för ett tag sedan. Och ja, det mesta jag sysslar med brukar vara genomtänkt, men inte allt. Och här håller min man, som just nu bygger ännu en kaninhage, förmodligen med.

Vi fick inga egna kaninungar, som vi ville. Så jag gick med i Facebookgrupperna ”Dvärgvädur” och ”Kaniner som söker nytt hem”. Av ingen anledning alls, egentligen.

Men det fanns väldigt många söta och trevliga kaniner där, visade det sig. Det kunde ha stannat på kika-fronten (?) om det inte var för att jag hittade tre exceptionellt gulliga ungar. Och då blev jag galen (eller om jag nu är det hela tiden). De tre barnen som blivit lovade varsin kaninunge hurrade. Inte min äldste son, dock.

– Det är inte sunt att köpa tre kaniner när man redan har fyra, invände han.

Som om inte vi duger…

– Men här får de i alla fall ett bra hem, försökte jag. Och buren har vi ju redan köpt. Ska den bara stå där då? Min man suckade. Men det hjälps inte. Han får ändå hämta dem imorgon, eftersom jag är dunderförkyld. Ligger nerbäddad i sängen och hör honom uppgivet hamra i garaget, medan två av barnen bråkar om teven i vardagsrummet. (Förbaskade symtom) 🙄😷 Måste nog sova lite nu. Så jag orkar heja på tre nya familjemedlemmar imorgon😅😅😅Hej och hå, och inte från ett blåbärssnår🫐

Ps Om ni tycker att jag är galen behöver ni inte delge mig den informationen just nu, jag är för trött för att orka protestera🤧😉(Och det är jag nog när jag blivit frisk också). Ds

16 reaktioner till “Om jag är galen?”

 1. Din man känner dig väl, lita på honom. Krya på dig, ankomsten av kaninungar kan nog pigga upp dig, eftersom du så gärna ville ha dem.
  Pigga på dig kramar 🥰❤️

  Gillad av 1 person

 2. Tycker tvärtom att du verkar kok. Aldrig fel att göra det man mår bra av och framförallt inte då andra kan bli hjälpta, i detta fall små kaninungar som inte bett om att få komma till världen. Jag ska strax börja läsa: Bli vän med din inre kritiker. Det tror jag många behöver bli. Lycka till med kaninerna, krya på dig och fortsätt gå din väg (vilket föredöme du är för dina barn!!). Massor av kramar

  Gillad av 1 person

 3. Haha … nej jag tror inte alls du är galen – du är förmodligen bara sån, som går din egen väg. Precis som maken säger – och just nu är den vägen att bjuda in tre nya små familjemedlemmar 🙂
  Krya på dig!
  Kram! ♥

  Gillad av 1 person

 4. Du verkar komplett ga … ranterat sund. Behöver jag en healing i framtiden är det absolut dig jag kommer att vända mig till. Sköt om dig och hoppas att förkylningen snart är borta.

  Gillad av 1 person

 5. Jag tycker att du ska höra vad din man säger. Sen kan nedgången i besök ha med t ex sommar, ledighet, jobb etc att göra – det har även jag märkt av. Folk tar sig inte alltid tid att läsa, inte ens våra fina bloggar. 😛
  Kram pårej och ha en bra helg!

  Gillad av 1 person

  1. Tack Tofflan🙏Du har säkert rätt angående bloggandet, men antar att ny blogg med ny adress påverkar starkt också. Men det känns ganska skönt, eftersom det är kluvet för mig att skriva om min healing. Därför försöker jag inte nå ut på det sätt jag brukar heller, bara med vissa inlägg. Hoppas att du får en skön helg☘️❤️

   Gilla

   1. Bara du har lagt ut info på din gamla blogg ska du se att folk som är intresserade hittar hit. När jag startade min andra blogg var det för att utrymmet i den första tog slut, men det fattade inte vissa. Nu skriver jag ju sen 2016 en lite mer dagboksblogg. Det gillar somliga, andra inte. Jag skriver ärligt talat mest för mig själv… Så jag förstår kanske delvis det du skriver i ditt svar. Men kör på, skriv för din skull och så ska du se att ”rätt” läsare hittar hit.
    Ha en bra helg!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s