Vem ska plocka alla blåbär?

Det undrade jag under min skogspromenad i lördags. Kanske jag, några stycken åtminstone, om jag kommer ihåg att ta med mig en påse nästa gång. De skulle kunna pryda den tårta jag lovade minstingen att baka när brödernas förkylning blivit bättre. 🫐Ett skumt skäl att fira kan tyckas, men jag kommer bli så lättad när deras hosta låter snällare. Och jag ber för att ingen annan hemma ska bli sjuk🙏

Snart kommer jag vara diplomerad healingterapeut. Om det går vägen, men det tror jag att det kommer göra. Det känns hisnande, nervöst och galet samtidigt. Jag har faktiskt börjat jobba på en hemsida, med fokus på healing. Även det känns…jag har inga ord. Och nej, jag har inte världens största planer, jag kanske inte ens gör den offentlig. Och det gör inget i så fall. Den resa jag gjort, inuti och med healinggruppen sista halvåret har varit tillräcklig. Fel, FANTASTISK🌟

Måste avsluta, och börja med frukost. Hinner inte berätta allt jag tänkt, får ta det i nästa inlägg. Också det är lite crazy, men något hela familjen (nåja, nästan) ser fram emot☺️KRAM, hoppas att du får en fin måndag❤️

12 reaktioner till “Vem ska plocka alla blåbär?”

 1. Lycka till med diplomeringen, vad spännande det låter👏🏻. Hoppas pojkarna bättrar sig och ingen annan drabbas. Plocka lite blåbär, det är nyttigt, gott och gratis. Ha en fin vecka❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Gillad av 2 personer

 2. Hoppas de blir friska snart och att alla andra klarar sig samt att det går bra för dig.
  Och du… blåbär är både gott och nyttigt, jag skulle gärna plocka om jag var där. 😛
  Kram!

  Gillad av 2 personer

 3. Kul att ni har många blåbär. Jag plockar inte själv, tycker inte om älgflugor och i Finland finns det nu massor av dem… Vi har inte heller haft nån bra blåbärssäsong men det varierar säkert från län till län och från land till land 🙂

  Gillad av 2 personer

  1. Älskar också blåbär🫐Och tack för uppmuntran, jag känner verkligen alla möjliga sorts känslor runt detta. Men vet som sagt inte om hemsidan blir offentlig. Det blir väl som det är meningen, får man lita på😇😉Kram!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s