Snäll start

Lycklig syster när hon tog första badet i Sverige i sommar☀️

Det kändes verkligen motigt när ledigheterna var över, men nu är det ändå ganska skönt med vardag igen. Särskilt, måste tilläggas, eftersom det hittills gått över förväntan☺️🌟Att det börjat med mjukstart hjälper naturligtvis till. Extra god mat i skolan (fast det vore ännu bättre om den alltid vore bra), lite roliga aktiviteter, och läxor som inte riktigt kommit igång. Och även om det är mjukstart, är det ändå en stor omställning, särskilt för dem som har svårare att ställa om…Vi tänker på det hemma.

Den entusiatiska hjälpa till-överenskommelsen som vi tillämpat en stor del av sommaren har för tillfället dragits ner till ett minimum. Några av oss kollar på serie om kvällarna, fast tidigare. Och i går möttes alla av minstingens äppelpaj och vaniljsås när de kom hem. Gott🥰

Jag önskar dig som läste en fin fortsättning på veckan, i morgon är det redan fredag😃

4 reaktioner till “Snäll start”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s