Weekend!

Lördagen inleddes med skrivande på mitt manus Vårmörker, vilken lycka 😊Men sedan blev det ännu bättre, för mina föräldrar kom, och jag och maken åkte till Borås för att bo på hotell! Vi inledde med lunch och shopping. Kläder till oss båda, ovanligt och därför otroligt välbehövligt. Jag unnade mig till och med en ny pyjamas, som ni ser nedan☺️

😴

Väl på hotellet så…slängde vi oss i den sköna sängen och stensomnade. När vi vaknade somnade maken genast om. Det hade jag också behövt göra, för jag var helt rusig av trötthet när det var dags att äta. Men den kyliga septemberluften piggade upp, och hungriga var vi båda två.

Inte den bästa bilden, (trött mobil) men den bästa stunden❤️❤️

De sista åren har tagit mycket på oss, och jag är så himla tacksam över helgen. Och inte bara över den naturligtvis, utan över så mycket💓Som att äldsta dottern efter en längre tids dåligt mående har orkat börja gymnasiet, och trivs🙏Över minstingen (som inte är så liten längre) som utvecklas och vågar, och som leker kurragömma i byn med kompisar om eftermiddagarna. Hoppas och ber innerligt för att allt det goda ska hålla. Och mest av allt är jag lycklig och tacksam idag❤️KRAM!

6 reaktioner till “Weekend!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s