Mitt nya hälsosamma liv

Livet börjar efter kaffet, står det på en av mina favoritmuggar😍Men igår fick jag till mig något nytt. Eller ja, nästan i alla fall.

– Du dricker för mycket kaffe, sa en vis kvinna till mig. Byt ut det mot följande smoothie på morgonen; 1 banan, äpple, kokosmjölk, dadlar och mungbönor. Så ska du se att du snart känner dig piggare.

Varför inte prova? Idag har jag börjat jobba igen, men var stuptrött när jag begav mig hemåt. Dock utrustad med ingredienserna jag fått tips om, och det känns jättespännande☺️Det är inte första gången jag fått höra att jag behöver få i mig mer näring, och som ensam vegetarian (fast jag äter fisk, så lite fusk är det) äter jag ofta för ensidigt, tyvärr. Har förresten länge tänkt försöka mig på någon riktigt grön smoothie-variant, så det är väl dags💚🌱

Grönt och skönt igår var detta;

Städning hos de stora kaninerna. Allt regnande, samt min sjukdom gjorde att det verkligen var bedrövligt eländigt hos dem. Not anymore!

Vitnos njuter – utanför buren

Resten av denna dag ska jag ha siktet inställt på att ta det lugnt. Och äta marängtårta, som minstingen ska göra! Hoppas även att jag orkar ut i skogen. För det blir inte grönare och skönare än så här:

Kram, och tack för att du läste🤗Ta hand om dig❤️

6 reaktioner till “Mitt nya hälsosamma liv”

 1. Smoothien låter som ett bra drag!
  Har du prövat edamamebönor att dryga ut portionerna med – jättegoda! Finns frysta, ibland står det sojabönor, men de ska vara gröna! Ger mer protein!
  Lycka till!

  Gilla

 2. Inte helt fel att äta rätt. Pröva det👍🍁. Låter gott med marängtårta, gott för själen🎂🥳. Bra med skogspromenaderna och att komma ut i dagsljus. Vilken lycka för kaninerna, som fått städat. Ha en fin vecka😍❤️

  Gilla

 3. Hoppas du hittar lite ork och mår bättre fort! Kom in på din blogg via din kommentar på min blogg – när jag försökt ”följa” dig fungerar det inte, jag ombeds skriva en giltig e-postadress… Kram på dig

  Gillad av 1 person

 4. Ååhh … den smothien verkar som en riktig morgonkick!
  Härligt att du orkade städa hos kaninerna … minns själv känslan om man kommit ”lite efter” av olika anledningar. Hoppas du orkade ta dig ut i skogen … en ljuvlig tid nu!
  Kram! ♥

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s