Helg igen

Börjar bli bättre från veckans sjuka, men är fruktansvärt trött. Det är väl lika mycket utmattningen som något annat, misstänker jag. Kanske till och med allt regnande, även om jag alltid tyckt om hösten🍁💓

De sista dagarna har jag sett till att komma ut i skogen varje dag. Skogen är magisk, och den helar. Sak samma med att läsa, om man frågar mig.

Och att skriva. Berättade några inlägg tidigare att jag letat bortklipppta kapitel när jag orkat, sådana jag nu vill ha tillbaka. Åtminstone en del av dem. Nästa steg, som jag nu börjat med, har jag döpt till Klipp & klistra. Jag antecknar stödord för alla kapitel i befintligt manus på små lappar: alltså en lapp för varje kapitel. Dem kan jag sedan lägga ut i olika ordning på ett större papper eller golvet eller vad som helst, och se vad som passar bäst. Ni förstår, hoppas jag.

Det börjar dra ihop sig till lördagskväll🥳Inte för att jag orkar så mycket. Men kaninerna behöver mat och dryck, och jag har en tvättmaskin fullproppad med kläder som familjen kommer fråga efter imorgon.

Hungriga?

Jag önskar att det lät annorlunda här på bloggen. Att jag var full av energi, till exempel. Men…det finns ändå mycket jag är lycklig över. Att skolstarten för ett av barnen började bra, som av ett mirakel, och har fortsatt så🙏Och att jag, trots hjärntrötthet, fortfarande kan göra det jag älskar: läsa och skriva. Har hört om utmattade som helt tappat en, eller båda dessa förmågor…

Och så lukten av pizza i köket, inte dumt det heller. Goda saker i livet. Att vara rädd om. Kram! Hoppas att du som läser har en fin helg, och saker i tillvaron att glädja dig åt.❤️

8 reaktioner till “Helg igen”

 1. Det låter gott med pizza 🍕
  Kaninerna ger nog endorfiner, så söta❤️
  Lycka till med skrivandet.
  Boken du läser verkar kuslig, hoppas den är bra📕. Ha det gott ❤️🥰

  Gillad av 2 personer

 2. Du har låtit väldigt energisk senaste tiden, tycker jag. 👍🏻 En infektion knäcker vem som helst. Men med allt annat positivt runt omkring blir du säkert piggare snart. Bra att ha kapitelsortering som sjukterapi👍🏻

  Gillad av 2 personer

 3. Det känns bra att du mår bättre – och tröttheten blir nog bättre den med snart.
  Så bra att du orkar med ditt skrivande och tar tag i det som måste göras 🙂
  Kaninerna är såå söta!
  Nu är snart helgen slut – så jag önskar dig en fin söndagskväll och en bra start på veckan!
  Kram

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s