Håhåjaja…

Och så blev det trötta läget från helgen en infektion. En släng av feber, ont i halsen och en trötthet jag inte önskar någon. Igår gick jag och dottern till skogen, men fick vända efter en stund då jag blev för yr.

Men vackert var det🍁Korta stunder har jag även suttit med Vårmörker. Efter genomläsningen för några veckor sedan, då jag blev nöjd, sant kunde konstatera att jag klippt bort en del bra kapitel, är uppgiften för tillfället att leta upp dessa.

En uppgift som pga oordning bland dokumenten tidvis krävt datorer. I förra veckans inlägg liknade jag mitt manusarbete vid ”ser inte skogen för alla träd”🌳

Men när jag besegrat pågående infektion, samt fått lite mer ordning i min skrivande härva, ska jag nog faktiskt göra det.

Men nu stundar väckning av barnen, och frukost. Det lär hålla mig vaken ett tag till😉☕️Jag hoppas att du som läser mår bättre än jag, och får en fin dag💓🍁Kram!

12 reaktioner till “Håhåjaja…”

 1. Vad trist med infektionen. Krya på dig och hoppas att det går snabbt. Jag var ute med manusgruppen i går och åt mat – det var helt fullt på restaurangen och jag undrar just vad det kan bli av det. Vaccinerad är jag förstås och de andra i gruppen också, men ändå …

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det känns konstigt att restriktionerna släppts, man undrar om det är riktigt klokt? Samtidigt som det är svårt att inte njuta av det, än så länge i alla fall…Hoppas att du får en fin helg och Lycka till med skrivplanerna!

   Gillad av 1 person

 2. Krya på dig! Jag ska tillbaka till min fysiska arbetsplats på måndag – och räknar med att bli sjuk. Efter all isolering har en ingen som helst motståndskraft, ju.
  Kram!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s