Läget

Motionera inne är förmodligen bättre än inget spring alls, får vi hoppas att Yoko och Sötis tycker, som just nu rastas i vår källare.

Och att vila mycket är absolut bättre än att bli ännu mer utmattad. Det sistnämnda gäller mig. Inledde helgen med att skriva på Vårmörker, samt ta en promenad i solen, sedan blev det inte mycket mer.

Jo, jag handlade mat, och åt. Kröp sen i säng, fram till läggdags.

Jag blir besviken på mig själv ibland, för att jag ännu inte lärt mig mina gränser gällande ork. Samtidigt som jag gör mitt bästa för att förlåta mig själv❤️För det är sannerligen inte lätt, eftersom man har olika mycket energi i perioder. En svårighet jag har, som ju även är en välsignad gåva, är att det finns så mycket jag tycker om☺️Jag älskar naturligtvis att skriva! Men jag uppskattar tiden med familjen lika mycket, och jag trivs på jobbet. Även mycket av det vardagliga uppskattas. En tidig morgon med hett kaffe, och ett änglakort, en ljuvlig start🙏Och skogen! Även tvättstugan är nice, särskilt i sällskap med trevliga tankar, och att klappa kaniner förstås💓Att gilla så mycket gör det svårare att stoppa i tid, misstänker jag. Men nu! Ska jag säga hejdå för idag och önska dig som läste en fin dag. Själv ska jag ta en kort promenad, och sen sova. Tjohej😉

Något förskönad bild på sovrummet med hjälp av Insta

10 reaktioner till “Läget”

 1. Du är duktig på att se alla fina småsaker i vardagen, det är ju det som är livet. Hoppas du får en fin promenad i det härliga sensommarvädret☀️❤️

  Gillad av 1 person

 2. Söndagen har övergått till till måndag – och det ser ut att bli en bra dag 🙂
  Vilken fin gåva du har som ser allt det fina som finns i vardagen – vilket inte är alla förunnat.
  Ta hand om dig och fortsätt försök att följa din kropps meddelande om att du behöver vila ibland.
  Ha en ny fin vecka!
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s