Idag rymmer vi!

Vad är det här för bild?

Förutom att jag har lekt med den på Instagram, är det ett ovanligt bra och glatt foto på mig. Såklart, eftersom den är tagen av en av mina fina vänner, Linda Gredåker, som även är fotograf.

Men vad är det här då?

Det är från ett mail jag fick häromdagen. Skönt att man kan bli hjälte bara av att boka hotell, och sova👌🏻Precis vad jag behöver. I skrivande stund är nämligen jag och ett av barnen på väg till Göteborg. Och vi ska inte åka hem förrän imorgon😊 Hejdå smutstvätten, hej då badrumsgolvet som jag fortfarande inte orkat städa👋

De sista inläggen har speglat livet som varit ganska tungt ett tag. Tråkiga saker har hänt, som dragit med sig tårar, och bråk. Vissa ord önskar jag att jag aldrig fått höra, andra önskar jag att jag inte sagt. Det gör så ont att ha barn när det ibland inte alls blir som man vill, hoppas, och önskar. Utan tvärtom. Och det svåra med tipsen som låter, förlåt, som är så bra, i handböcker och på föreläsningar, är att de är allra svårast att använda när man behöver dem som mest. Ibland är man bara handfallen, sårig och dödstrött. ..

Men idag! Vi tänker äta god lunch och prata😍😍Gå i affärer vi tycker om. Checka in, och slänga oss i en skön säng. Som vi inte lämnar förrän det är dags för mat igen. Kanske uppdaterar jag senare, kanske inte. Önskar dig som läser en fin fredag. Och TACK för alla varma och kloka kommentarer, både här, på Facebook och Insta🙏❤️Betyder så mycket. Kram!

10 reaktioner till “Idag rymmer vi!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s