Ja, se det snöar…

Vårt hus i snöskrud

Bilden ovan togs i söndags kväll, då den första snön kommit under natten. Då hade mitt humör långsamt börjat stiga efter att fina kommentarer och hjärtan nått mig via olika kanaler, efter dagens deppiga inlägg ”Ensam och misslyckad”. Varmaste TACK, alla❤️

Och den här bilden togs för en dryg timme sedan på jobbet. Att vakna till en snöig värld överraskade mig, som kastade mig i säng i går kväll, utan att vare sig kolla nyheter eller väderrapport.

– Vi får se om du hinner med bussen, annars får du ta den som kommer en kvart efter, sa jag till äldsta dottern när jag långsamt körde mot samhället idag, och allt jag såg var…snö. Och andra bilar som körde sakta. Jag talade för döva öron, förstås. Hon hade som vanligt lurarna på sig och lyssnade på musik, medan hon oavbrutet gäspade. Äldste sonen kom tydligen inte iväg alls, messade maken nyss, sen eller inställd buss.

Håhåjaja❄️Men minstingen gläder sig åt kalas ikväll😀Själv hoppas jag på en avkopplande skrivstund i eftermiddag. Avkopplande för mig, inte för min karaktär Lina. En av hennes nyfunna väninnor går en utbildning där hon lär sig att se in i framtiden, och övertalar Lina att få träna på henne. Och det kommer inte båda gott, så mycket kan jag säga😰🔮Nu är det dags att jobba vidare, KRAM och tack till dig som läste. Kör försiktigt, och låt dig inte bli spådd av amatörer😉

12 reaktioner till “Ja, se det snöar…”

 1. Skönt att se att du är mer positiv och lite gladare idag! Kanske ett resultat av snön 🙂
  Önskar dig en bra dag … och jag längtar efter att få läsa mer om din karaktär Lina!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Det låter spännande med en ny karaktär! Vintern kom tidigt i år, kan undra om det blir långvarigt eller ej. Hursomhelst ha en bra dag och kör försiktigt 🚙❄️🥶❤️

  Gillad av 1 person

 3. Underbara bilder!!! Snò àr ALLTID vàlkommet i min vàrld!!! Vàldigt nyfiken pà Lina och den nya karaktàren…..snàlla skicka gàrna nàgra rader…om du vill!!! o ha en fin dag fòr du àr vàrld allt det finaste

  Gilla

 4. I Uppsala där jag bor är det skitkallt och än så länge bara frost på marken och tak. Men snö är på ingång, tyvärr. inget jag gillar, möjligen enbart till jul…
  Ha en fin första dag i december i alla fall. 😛

  Gillad av 1 person

  1. Här börjar det bli riktigt mycket snö nu, och ska fortsätta snöa. Undra hur ni har det? Jag hör ju till dem som tycker om snö fast när det blir kaos, som nu, är det oroligt tycker jag, med tanke på trafiken…Hoppas att du fått en bra första dag i december❄️Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s