Tre korta blir fyra

Vadå, tänker du säkert om rubriken. Och då kan jag berätta att jag ett litet tag har tänkt skriva tre ”Hur går det”? om ämnen jag skrivit om innan, men inte följt upp på ett tag. Men eftersom jag skrev om snön i förra inlägget, tar jag med även det. Därav tre korta blir fyra.

Jo, men jisses vad mycket snö vi har. Så vinterfint i vår lilla by❄️

Hur går det med…mitt nya hälsosamma liv? I september eller om det möjligtvis var oktober skrev jag att jag köpt tabletter i hälsokost -affären, och skulle dricka nyttig smoothie varje dag. Och tabletterna glömmer jag inte, men det händer att vi inte orkar göra smoothie. Men vi har fått in vanan nästan varje dag, min yngsta och jag. Och det är gott nog.

Gott😀Och bra!

Den regelbundne bloggläsaren minns nog att jag pausade skrivandet på Vårmörker från maj till september för att ägna mig åt slutspurten på min utbildning till healingterapeut. Jag hintade även om att bloggen kanske skulle få en delvis ny inriktning framöver. I september fick jag mitt diplom, och sedan blev det tyst. Så, vad hände?! En hemsida om det lär dröja, jag är precis i början…Men jag fortsätter allra ödmjukast att träna, både i grupp och nu senast på en skeptiker. Det sistnämnda hade förmodligen inte skett, om inte skeptikern oväntat hamnat på sjukhus, och kommit hem med värk och smärta. Efter några veckor sa hen till min vän; ”Om Louise har jättemycket tid över, får hon gärna skicka lite healing”. Det har jag gjort, med resultat, som att t ex slippa ta värktabletter varje dag! Jag och skeptikern är nog lika förvånade, jag tycker det är otroligt varje gång det tycks funka😯Dessutom med sidoeffekten att jag en morgon vaknade med hotande nackspärr. Och det händer inte mig. Jag tillhör inte heller den skara som ens har ont i nacken, för att jag legat fel. Samma morgon som jag går upp och har ont, vaknar skeptikern helt smärtfri för första gången på länge! Jag tror att de flesta, troende eller inte nog håller med om att det är en aning märkligt…

Sist men inte minst; min älskade lässtund på kvällen😍Har inte visat upp några böcker på ett tag. Well, just nu är det denna som gäller:

Lika läsvärd som debuten Feber!

Nu är det dags att jobba vidare. Tack till dig som läste, och trevlig helg🤗⛄️❤️

3 reaktioner till “Tre korta blir fyra”

 1. Vad spännande med healingen! Hoppas din nackspärr försvunnit. Det är konstigt, men härligt om det funkar.

  Vinter har vi ja och då kan man njuta av de vackra vita träden och granarna under promenad en. Sedan kan man krypa ihop med en bra bok vid läggdags!

  Ha en jättefin helg❤️

  Gillad av 1 person

 2. Ja, det är inte allt man begriper, men härligt när man upplever att det funkar! 👍🏻😇
  Vi har också lite snö!
  Smoothie är gott! I
  dag bakade jag lussekatter!
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s