Sådant som inte blir gjort, och…

Visst finns det alltid sådant som inte blir gjort i tid. Som den här studsmattan till exempel, den borde ha tagits ner innan snön kom. Visst.

Men, så finns det saker som blir gjort också☺️Som mitt skrivande. För två veckor sedan gjorde jag ett skrivschema, och det har jag hållit. Resultat? Mot 4 1/2 sidor de två veckorna innan målet sattes, mot 14 skrivna sidor med mål💪Kanske inget att skryta med jämfört med en etablerad författare, men mycket för att vara jag. Längre än så blir inte detta inlägg för jag skriver ute, utan vantar, medan jag rastar kaninerna. Nedan bild från förmiddagens promenad.

Hoppas du har en fin andra advent❤️❄️

8 reaktioner till “Sådant som inte blir gjort, och…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s