En dag i mitt liv

Är det en dag jag ska till jobbet ringer väckarklockan ca 05.15. Sätter på kaffet, tvättar av mig och sminkar mig.

Sedan ägnas en timme åt att göra frukost till mig, och barnen, väcka och få upp dem som behöver den hjälpen, samt lite annat. Kaninerna får man inte heller glömma❤️

Ut i kylan, brr…❄️

06.30 bär det iväg till jobbet, igår skjutsade jag äldste sonen till trafikskolan på vägen.

Min kaffemugg på jobbet

Jag tycker om att jobba som lokalvårdare, även när det inte är rast😊Jag brukar ventilera vardagsproblem och roligheter med mig själv, tänka på mitt manus och lyssna på poddar. Eftersom jag jobbar deltid är jag oftast ensam när jag kommer hem, förutom min sovande make då😴Och efter lunch kryper även jag till sängs för att vila.

Sen hux flux är det eftermiddag. Minstingen kommer hem, nuförtiden ofta bara för att vända i dörren och gå till en kompis.

Då kan jag ta med kaffet upp till skrivskrubben. Dock är det lika vanligt att jag får vakna till i bilen, då något av barnen behöver hämtning i samhället. Det gäller särskilt min äldsta dotter, där bussarna inte alls passar med skoltiderna. Eftersom det ofta är fråga om timmar att vänta, tycker jag inte att det är rimligt. Men efter att jag satt mitt nya skrivmål, ser jag nu ändå till att det blir tid för mitt manus.

Eftermiddagen och kvällen går alltför fort. En promenad vill jag gärna gå, och rasta kaninerna.

Kvarstår tvätt, mat, plock och umgänge i mer eller mindre trevliga former. Läxläsning, mysstunder eller konflikter. Ibland bara några meningar med något av barnen, vilket jag aldrig gillar men får acceptera, med tre tonåringar i huset. Men ofta även långa stunder, åtminstone med någon av dem😍Sedan, vilket också är nu:

Läggdags, läsdags och sovdags🙏✨Så nu tackar jag dig som läste🤗Ta hand om dig

15 reaktioner till “En dag i mitt liv”

 1. Vilka dagar du har, det ser fint ut på bilderna. Du är så värdefull för familjen, men visst kan det fresta på. Önskar dig fina dagar med skrivande och även vila mellan varven❤️

  Gillad av 1 person

 2. Ja du… jag har mitt larm ställt en timme senare än du, men vaknar ofta tidigare (just nu mkt ältande). Tonåringar är inte min grej, orkar inte med deras svängningar. Inte när de snart inte är tonåringar längre och borde vara lite mer vuxna… (Själv muttrar jag mest på bloggen och gråter gör jag utomhus eller i duschen.)
  Hoppas du får skrivtid och mer tid för dig!!!
  Kram!

  Gillad av 1 person

 3. Tonåringar är speciella…Jag försöker tänka på hur otroligt jobbigt det ofta var i den åldern, men visst blir man förbannad emellanåt😠Och ledsen och sårad, andra gånger. KRAM till dig, hoppas att du får ett fint veckoslut🤗❤️

  Gilla

 4. Hi
  I visited your site. I read some blog. So amazing written you. Very nice share your routine activity. nice do you doing work. I like. I am so happy.! ✍️🙏

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s