Sådant som gör ont, och inte…

Så hände det en jobbig sak i veckan igen. En som gjorde ont och och upprörde, ända in i själen. Och chockade. Jag och mitt berörda barn tog bilen och körde runt ett bra tag den kvällen. Pratade, och lyssnade på bra musik. Och avslutade med en skräckfyll podd, vilket gjorde att vår tillvaro kändes lite tryggare, och säkrare. Den hade övernaturliga inslag, så vi gottade oss i alla fall inte i andras elände😱

Däremot höll jag på att drunkna i egna känslor dagen efter, på jobbet. Psykisk smärta gör fysiskt ont ibland, och aldrig är man mer hudlös än när det handlar om barnen. Jag tror att alla mammor och pappor som fungerar normalt kan skriva under på att föräldraskapet sällan är bekvämt. Lyckliga stunder, och det största man har i livet, absolut❤️Men stress, frustration, ovälkomna känslor och händelser, och oro är också ständiga inslag. Och bara några få exempel. Hur som helst gick jag på jobbet och var verkligen ledsen.

Så fick jag ett meddelande på Messenger. Det handlade inte alls om det, men jag blev så glad att min sinnesstämning genast skiftade. Sådant är också livet, och jag tackar den osynliga, översinnliga värld jag har all tillit till, för att just det meddelandet kom precis när jag behövde det som bäst🙏

Nu är det lördag förmiddag, och julmarknad väntar i byn för den som är taggad. I vår familj är det än så länge vår yngsta. Själv ska jag, efter att ha klarat av dagens skrivpass. ägna mig åt andra julförberedande aktiviteter. Samt städa hos kaninerna. Jag tackar dig som läste och önskar dig en riktigt fin lördag🌟En där du gärna slösar med leenden, värme och hjärtan både till dig själv och andra❤️🥰Och glöm inte att det kan vara den du minst anar som bäst behöver det. Vi tror ofta att vi vet mer om andra än vi gör.

11 reaktioner till “Sådant som gör ont, och inte…”

 1. Ledsamt att höra, men det är så sant, när barnen mår dåligt gör det ont hos föräldrarna. Hoppas det ordnar upp sig! Kram!❤️ Ha så trevligt på julmarknaden!

  Gillad av 1 person

 2. Ha en jättemysig dag. Njut av julmarknaden tillsammans med dottern🎅⛄️. Du är en riktigt bra mamma i alla påfrestningar, men barnen ger också mycket glädje. Mycket viktigt att kunna skriva av sig utan att gå in på detaljer.
  Du är fantastisk ❤️❤️❤️

  Gillad av 1 person

 3. Skriver inte så ofta men läser ALLTID och mina tankar finns hos dig och din familj ofta,ofta. Hittade ett kort igår på Sture när håller Matilda i famnen och tittar så gott på henne. Tiden går fort och kan livet kan ändras snabbt, åt ena eller andra hållet. Det viktigaste är att du har så mycket kärlek och du gör det bästa du kan. Mer går inte att begära. Det vet och känner dina barn, även om de inte visar det. Vad som än händer, finns mamma i bakgrunden och hon överger inte. Ta hand om dig. Kram

  Gillad av 1 person

 4. Att vara förälder är ibland som att gå på slak lina. Så lätt att emellanåt tappa balansen – men underbart när den återfinns.
  Nu redan söndag … hoppas den blir bra!
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s