Lagom utmattad till helgen…

Lite jobbigt att maken och jag inleder helgen med att vara jättetrötta, för saker finns att göra.

Men goda förklaringar till tröttheten finns absolut. Som det stora mötet på skolan igår, där förkyld rektor och flera andra instanser närvarade via länk. Vi är så tacksamma för att mötet gick bra, men med resa fram och tillbaka tog det en hel arbetsdag, samt mycket energi. Men det var viktigt, mycket viktigare än det som halkat efter, (men som nu måste tas itu med); Julklappar, det börjar bli aningens panik där😬Likadant med kaninburarna, snö, tö och regn har gjort att städningen där behöver hög prioritet.

Belysningen i buskarna utanför ytterdörren strejkar. Måhända inte akut, men jag tycker det är irriterande när vi, efter tio år i hus, äntligen investerade i lite julmys. Granen har vi dock fått in i stugan, även om den inte är klädd än.

Maken och jag, innan julkaoset, vid en klädd gran i en stad nära oss

Förra årets gran, och familjen som klädde den. Största mirakler var att jag fick med alla på bild.😇Min egen blessing ligger dels i att jag inte brukar stressa ihjäl mig inför jul. Jag är tidsrealist, och bra på att planera. Nöjd med om det är lagom fint hemma och barnen är friska. Vilken tur sedan att jag inte tänker att allt måste vara bra, för att jag ska vara glad när julen nalkas. För då hade jag nog inte varit glad någon jul…Jag tänker så här istället: Alla som klädde granen förra året, finns kvar även i år. Och inte har vi behövt mista någon i Covid eller något annat heller. Det hör ju ändå till livets största, eller hur?

KRAM på dig, vem du än är som läser🤗❤️Så önskar jag dig en fin helg, där du är snäll mot andra, men inte glömmer dig själv💖

14 reaktioner till “Lagom utmattad till helgen…”

  1. Vilka fina bilder👏🏻. Du sätter ord på det viktigaste, börja med att vila så får resten komma sedan. Jul 🤶 blir det alltid hur som helst och sedan kan man slappna av och fira nyår. Ha en fin helg❤️🥰❤️

    Gillad av 2 personer

  2. Så bra att mötet gick 👍🏻! Önskar en lika bra fortsättning.
    Det går jättebra att fira jul utan städning mm fix. Prio 1, julklappar, prio 2 köp färdig mat, prio tre mys! Lycka till och släng er i soffan😘🎄🕯🤶🏻🎅🏻

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s