Stoppknappen, snälla

Visst önskar man att det fanns en sådan ibland när allt känns bra? I så fall skulle jag tryckt på den under juldagarna. Och existerat i en slags mystisk reva i tiden, där t ex jul- och annandagen gick på repeat några gånger om. Så kunde jag och familjen och granen fortsätta ha det mysigt tillsammans, dricka glögg, äta goda rester och välja de bästa chokladbitarna ur Aladdin-asken😄Ja, kanske inte granen. Men vi andra. Jag skulle inte ha tröttnat…På världen utanför som var så vit och vacker, och värmen inomhus och allt däremellan.

Hmm…I sanningens namn hade jag gärna gjort om helgerna för att jag jobbade bort typ alltihop. Utom julafton och nyårsafton. Jag sträckläste mitt manus, blev missnöjd, panikändrade och skickade det till syrran. Och sen tänkte jag ”vad ska jag göra nu då”? Och då kom jag på att jag kunde pyssla lite med hemsidan. Den hemsida jag kanske aldrig tänkt lägga ut, där jag erbjuder mina tjänster som healingterapeut. Men när jag väl börjat jobba med den kunde jag inte sluta, och när jag var klar lanserade jag den. Ganska galet tycker jag, och nervöst, men också tokigt sagolikt roligt😍

Så nu förstår du kanske ännu mer än i början av inlägget varför jag tyckte att julen bara sprang förbi?

Granen stod still i stugan, som tur var😅

Jag hoppas att du hade en fin jul, med extra allt. Och här är länken till min hemsida som kanske är väl skruvad för vissa, men faktiskt har ett inslag av äkta magi🌈😉 healingnäradig.com

Finns även ett sprillans nytt blogginlägg där med namnet ”Det lilla som blir det stora” som handlar om….det får du veta om du läser🤗KRAM💖Ta hand om dig

Min begåvade systers bild av…mig

KRAM

4 reaktioner till “Stoppknappen, snälla”

  1. En sådan fantastisk fin målning av dig,
    Ja, stopp- eller pausknappar skulle vi behöva. Oj, vad du har hållit igång – har man inte jobb, skaffar man sig ……
    Men en väldigt fin och informativ hemsida, vilken arbete du haft med den! Nu har du en spännande tid framför dig. 💕

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s