Utlottning!

Idag är det gnistrande kallt och vackert ute, och minst lika magiskt vackert, men varmt inombords💝För jag är så glad att jag, i liten skala, startat mitt företag http://www.healingnaradig.com

Är du nyfiken på vad healing är, och hur det kan kännas? Då tycker jag att du ska kika in på min nya hemsida, genom att klicka på länken ovan, och vara med i en tävling, där jag lottar ut en gratis behandling. Hur du deltar får du veta genom att läsa sista blogginlägget där ”Vinn en healing”. Önskar dig en fin dag där du är snäll mot andra men inte glömmer bort dig själv🤗

Min underbara systers bild av mig💛

2 reaktioner till “Utlottning!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s