Nybörjarmiss runt utlottning

Hej på er, hoppas att ni har en fin lördag🤗Här faller just nu tunga vackra flingor utanför fönstret, och min yngsta gick precis ut med en kompis för att åka pulka. Smart att passa på, för snart blir det slask…Håhåjaja…🙁Lite likadant känns det med min tävling i mitt nya företag (vilket f.ö känns galet men också galet spännande) https://healingnaradig.com

Regeln för att delta i utlottningen av en valfri gratis healing var så enkel: Börja prenumerera på min nya blogg på hemsidan (som du alltså finner i länken ovan). Tyvärr har det visat sig att flera personer jag känner har börjat prenumerera utan att jag fått den automatiska uppdatering jag vanligtvis brukar få från WordPress, och som bekräftar det. Så du som vill vara med, och för att jag inte ska missa dig: in på hemsidan, prenumerera, OCH skicka mig ett mejl där du talar om att du gjort det. Oavsett om du lyckas eller inte, så är du då med i alla fall🤗💝

Och till er som inte alls är intresserade av healing, utan bara vill läsa min gamla vanliga blogg? Ja, snälla, fortsätt 🙏❤️Jag lovar att det här inte kommer bli en reklam-portal för nya hemsidan! Även om jag säkert kommer ha med länken dit då och då, kommer denna blogg i övrigt vara sig lik. Med en salig och osalig blandning av skrivande, familjeliv, tankar och kaniner. Jag har full förståelse för om man inte vill läsa om healing, änglar och mystiska energier. Om man däremot tycker det är intressant tror jag att man kan ha nöje av att följa nya bloggen också. Men här tänkte jag avsluta med en bild på vad jag gjorde i morse, äntligen!

Läste igenom stora delar av manus Vårmörker. Observera att det inte är klart än. Men vad jag tyckte om det får du läsa i nästa inlägg. Till dess; ta hand om dig och tack för att du tittade in❤️

4 reaktioner till “Nybörjarmiss runt utlottning”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s