Välkommen vardag!

Efter att ha bott väldigt mycket framför datorn och i huvudet det sista var det skönt, och välbehövligt, att fokusera på praktiska ting i dag. Som att bära upp massa tvätt från tvättstugan. Storhandla. Och baka bröd.

Mina limpor💪

Humöret hjälptes förstås av att det är så fint ute för tillfället. Min yngsta och hennes vänner har åkt pulka och lekt utomhus.

Fast dom åkte inte pulka här, som skönt är🙏

I morgon börjar skolorna igen, och därmed den riktiga vardagen. Lite skönt är det, tycker jag. Körde nyss in min bil i garaget, så att jag ska slippa skrapa rutorna tidigt i morgon när jag ger mig i väg till jobbet. Och i köket kokar potatis och morötter till lunchlådan. Jag är trött men ganska glad, och räknar mina välsignelser. Och förbannar ibland det jag inte kan rå på. Så är det att vara människa, tydligen.😏Ska försöka komma tidigt i säng i kväll. Nyss läst ut ”Saknad, förmodad död”, den var riktigt bra, och påbörjat en annan.

Hur det går med mitt manus får jag dock skriva om i ett annat inlägg, när jag har mer ork. KRAM, ta hand om dig själv och andra🙏❤️Det är allt vi kan göra, och det bör vi göra!

4 reaktioner till “Välkommen vardag!”

 1. Inte helt fel med vardag igen, det är ju det som lyfter helgerna. Gott med bröd i huset och hembakt är bäst. Böcker lyfter också🙌.
  Ha en bra vecka❤️

  Gillad av 1 person

 2. Så effektiv du har varit, både praktiskt och intellektuellt. Ja vardagen är en bra motvikt mot helger och skönt komma in i den vanliga lunken igen.
  Ta hand om varandra är bra liksom att acceptera det man inte kan påverka.
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s