Inte sucka…

Jag har blivit ganska van vid besök inom vården det sista året. I går var det dags igen, och det tog tid…Men efteråt blev det jättegod pizza, och sedan våra favoritaffärer☺️

Tellus Grill

Leksaksaffär för henne, och Stengården för mig🔮Den butiken är full av stenar och kristaller, kortlekar och böcker, rökelser och ljus, allt man kan önska sig om man är andligt intresserad! Jag köpte en sten med namnet blå bandagat, för 15 kr. Det behöver inte alltid vara dyrt för att man ska bli nöjd😄 Tur det.

Och även om alla vård- och omsorgstider tar på mig, så tänker jag inte sucka…(Iaf inte högt). För vilken välsignelse att vi FåR tider, eftersom vi verkligen behöver dem. En annan välsignelse är att en av mina fina vänner lagt undan massa hö och halm åt våra kaniner🥰Tyvärr uteblir manus Vårmörker, och vad min syster tyckte om det även i detta inlägg. För trött i dag, bl a beroende på gårdagen, och för lite tid. Men, jag återkommer

Grönt är gott💚

Till dess önskar jag dig som läste en bra dag🤗Var rädd om dig, och snäll mot dig💖Och vill du vara med i tävlingen där priset är en healing, gå in på https://healingnaradig.com/ och läs hur du deltar i sista blogginlägget. Eller följ mig på Insta där jag heter

@healingnaradig

6 reaktioner till “Inte sucka…”

  1. Besök inom vården kan vara både tidsödande och tråkiga, så då är man verkligen värd något trevligt efteråt … pizza och/ eller vackra kristaller 🙂
    Ha en fin fredag!
    Kram

    Gillad av 1 person

  2. Så underbart att få vara tillsammans och göra något roligt efter besöket. Att få vara med mamma och få gå till favorit affären. Vilken lycka❤️❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s