Måndag morgon

Jag har säkert skrivit det förut, men jag älskar mina helgmorgnar🙏

Den här bilden lade jag ut på Insta tidigt, tidigt i lördags. Då var det anteckningsblocket som hade huvudrollen, jag sammanfattade bl. a min systers feedback efter att hon läst 150 sidor av Vårmörker. Så vad tyckte hon då?

Jo, gudskelov tyckte hon att det var mycket bättre än vad jag själv ansåg att det var när jag läste igenom det i mellandagarna…Och som vanligt, hon är en skarp testläsare, hade hon en del synpunkter. Hon ville lära känna huvudpersonerna lite bättre innan värsta spänningen gjorde entré, och hon önskade sig lite mer övernaturliga händelser. Ni som läst Skuggvinter, eller känner mig, vet att jag gärna har sådana inslag.

I dag blir det dock inget skrivande, utan läkarbesök fem mil bort nu på förmiddagen. Och i kväll är jag fullbokad på…fullmånehealing🌕🌕Så roligt! Första dagen jag har klienter, på riktigt. Det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på det☺️🔮Och utanför drar blåsten genom byn, och månen lyser klart, så stämning är det.

Jag önskar dig som läste en riktigt fin MÅNdag🤍Och blir du nyfiken på månhealing eller något annat har du länken till min hemsida här:

http://healingnaradig.com/ Kram🤗

6 reaktioner till “Måndag morgon”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s