Alla mina stunder

Jag tror att jag har skrivit ett liknande inlägg förut, men jag känner mig så lyckligt lottad! Inte alltid givetvis, långtifrån alla stunder…Ni som brukar besöka mig här eller känner mig, vet att det funnits många dagar, speciellt de sista åren som varit hårda. Då jag undrat varför vår familj drabbats så hårt (fast jag egentligen vet att det finns dem som har det värre)…Men ni fattar säkert. Det är lätt att hamna där, när man är nere, att man bara ser dem som tycks ha det bättre. Jag har känt mig misslyckad som mamma. Som människa. Har gråtit så mycket, och däremellan förbannat det mesta.

MEN, som tur är finns det andra dagar, och riktigt gott om andra stunder😃En av gåvorna jag har med mig i livet är att jag är bra på att uppskatta just goda stunder.

En av alla saker jag älskar, att läsa i sängen med rymdlampan på. (Japp, jag vet att jag är 48 år)🥳

Det behöver inte ens vara speciella sådana, utan kan handla om att jag vaknar utsövd 05.45 en lördags morgon och vill gå upp och skriva på mitt manus. Att min äldsta dotter haft en bra dag i skolan. Eller att blogga med en kopp kaffe bredvid mig, som nu☕️

Tur då att jag har två bloggar! Skrev ett inlägg på den andra på frukostrasten i förmiddags. Det handlar om hur det kan kännas att ge healing, för den som är intresserad, och hittas här

http://healingnaradig.com/

Hur som helst tackar jag dig som läste och önskar dig en fin kväll, och en trevlig helg💛✨Ta hand om dig🤗För det är viktigt, på riktigt och gör att man mår bättre❤️

6 reaktioner till “Alla mina stunder”

  1. Underbara du!!! Inspirerande!!! Skillnaden på vem som är lycklig eller olycklig är inte det dem har eller inte har men beror på dennes förmaga att ta det till vara. Jag känner människor som ”har allt” men inte är benägna att se det o tvärtom sådana som ”har väldigt lite” men som har allt, tack vare denna otroliga förmågan att hitta det vackra i det ”lilla”😊❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s