Svårt beslut…

Vad ska man göra när man har två passioner i livet som tillsammans tar så mycket tid att de inte riktigt får plats? Ja, då får man nog ta bort det ena, eller åtminstone förmå sig att pausa det ibland.

I våras tog jag ett ofrivilligt men nödvändigt beslut att låta mitt manus Vårmörker vila för att jag skulle bli klar med min utbildning till healingterapeut. Och nu har jag börjat på en annan kurs. Du som är nyfiken kan läsa mer om den i mitt näst sista blogginlägg här:

http://healingnaradig.com/

Det kan verka som ett väldigt impulsivt beslut, och det var det, men inte bara. Första gången jag fastnade för kursen var i september förra året, men då var det inte läge. Till den dök upp i mitt flöde på fb för en dryg vecka sedan, och i några dagar kostade 6000 kr mindre än vad den brukar. Då föll jag pladask🤩

Anteckningsboken överst är tänkt att använda till kursen😍

En vän till mig sa en gång; ”Jag är lite avundsjuk på dig för att du tokälskar ditt skrivande. Jag önskar att jag brann så mycket för någonting”.

Det är nog på det viset jag ska se detta. För jag tycker verkligen att det är motigt att lägga undan Vårmörker, men jag måste samtidigt vara realist. Jag är mamma till fyra barn, varav speciellt två av dem ofta behöver väldigt mycket. Jag deltidsarbetar. Jag är mån om att ta hand om mitt äktenskap, och mina vänner. Som grädde på moset har jag ansvar för sju kaniner också…😅Det är en stor gåva att ha sådant man tokälskar i livet, och jag är tacksam över att jag överhuvudtaget hinner ägna mig åt något mer än ”bara” livet. Men jag kan inte ägna jättemycket tid åt två passioner samtidigt, självklart inte. Så det lutar åt att Vårmörker blir den tioåriga process som Skuggvinter blev…

Till slut kom den ut, mot alla odds😊

Och trots att jag, som sagt, tycker att mitt beslut är riktigt tråkigt tror jag ändå att det är rätt. För om något dyker upp och man inte kan sluta tänka på det trots att man försöker, och man VILL 150%🥳Ja, då är det som kallar starkast för tillfället, helt enkelt. Eller vad säger ni? Kram😍

10 reaktioner till “Svårt beslut…”

 1. Även om det känns lite motigt att lägga bokmanuset åt sidan ett tag, så ska du absolut följa det hjärtat och lusten säger dig. för hur gärna man än vill, så kan man inte hinna allt. Inte på en gång, men under ett lite längre tidsperspektiv så kommer du säkert att fixa allt!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Tycker du gör helt rätt. Livet är ju upp och ner, det händer nya oväntade saker. Livet är inte en förutsägbar rak linje. Då är det bra att kunna vara flexibel och lägga tidigare fattade beslut åt sidan för att kunna koncentrera sig på det nya som dykt upp. Boken finns ju kvar och du kan återvända till den när det blir läge igen. Kram och lycka till med ALLT!

  Gillad av 1 person

 3. När jag läser ditt inlägg låter det inte som att det egentligen var ett så svårt beslut 🙂 din lycka och entusiasm för ditt nya företag lyser verkligen igenom. Skriva kan man alltid göra, och få berättelser blir sämre av att ligga och mogna några månader eller år 🙂 kör hårt, eller ja, lagom hårt då! 😉

  Gillad av 1 person

  1. Hej🤗Uppräckte din kommentar först nu, TACK för kloka ord❤️Nej, det var egentligen inte ett svårt beslut, men…svårt ändå, för jag saknar mitt manus🥲Men visst har du rätt i allt, och manus mår verkligen bra av att mogna. Kram på dig, hoppas att du har det bra!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s