Glad, mitt i allt

Trots att en del i livet skaver, vissa saker mer än andra, känner jag mig ändå ganska lycklig just nu. Och det har mest att göra med mitt nystartade företag😍Utmattningen har till slut lyckats göra mig klok, för jag har tagit klivet in i det utan press och höga förväntningar. Utan krav på att det ska betala sig. För det här handlar om healing, och det HAR redan betalat sig. Jag mår bättre💚Mål uppnått, alltså☺️Jag har dessutom diplomerat mig, ett krav jag absolut inte hade på mig själv när jag började utbildningen för ett år sedan. När jag ser tillbaka på det nu hade jag ingen aning om vad jag gav mig in på. Och visst är det spännande att göra så ibland?!

Min pendel

Men vet ni vad? Jag har fått flera bokningar! Från människor jag inte känner överhuvudtaget. En av dem bokade genast en ny tid, direkt efteråt🥰Jag är så glad över det! Jag har startat ett nytt konto på Insta och gjort lite reklam, men det finns också många jag känner bara lite grand, som jag inte har sagt ett ljud till. Inte för att jag tror att någon skulle säga nåt dumt, utan bara för att…jag vet inte…Lite känsligt är det. Men mest är det nog för att jag anser att det är min sak, att jag inte behöver ropa ut det över hela världen, utan kan ta det i den takt som det passar mig. Jag vill känna mig fri att ta bort hemsidan i morgon om jag villl, utan att ha gjort mängder av reklam, så att det skulle bli konstigt. Men just nu har jag det väldigt trevligt med mitt lilla företag😊

Jag gillar också hur bra det gifter sig med mitt ordinarie jobb. Absolut ingenting hindrar att jag tänker ut blogginlägg och erbjudanden under en svängom med dammsugaren. Bilden ovan togs 07.22 i morse. Nu däremot är det kväll och dags för Lisa Jewell, i tryckt form.

God natt från mig✨Nej, vänta! Just nu ger jag bort en healing till någon som behöver det extra mycket❤️Du kan skriva till mig, och du kan faktiskt lägga en röst på dig själv. Att DU skulle behöva det. Men du kan även berätta om någon annan, väldigt kortfattat och inte utlämnande. Är du intresserad av att delta läser du vidare här;

http://healingnaradig.com/

4 reaktioner till “Glad, mitt i allt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s