Söndagsmys och söndagsfrys

Precis som i förra inlägget sitter jag begravd under en hög med täcken och skriver. Men i dag är det för att jag myser och fryser, inte för att jag är deppig. Jag känner förrresten få personer som är så frusna som jag. Jag kan lätt sova med elementet på, tre täcken och iförd pyjamas nu på vintern, och vakna mitt i natten och tänka ”jag är varm, vad skönt”☺️🛌

Annat som värmer , när jag nu är inne på det:

Min att-göra lista förra söndan

Äldsta dottern skrev det översta❤️Och häromdagen, när jag ringer en av mina tonårssöner på hemvägen, för att fråga vad han ville ha från Mc Donalds sa han ”Du är bäst” innan han lade på. Jag vet inte om han någon gång har sagt det, faktiskt. Som mamma till tre tonåringar känner man sig betydligt mer Tråkig och Tjatig än populär, det kan jag tala om. Nämnde tonårsson orkar knappt titta på mig ibland. Han har dessutom sprungit i från mig i centrum, eftersom jag är så pinsam. Och det skäms han inte för att säga🧐

Nu behöver ingen skämmas för mig i alla fall, när jag sitter uppkrupen i sängen, omgiven av andlig litteratur och med kaffe på nattduksbordet🥰Söndagsmys, tänkte jag, kanske en bra stund rentav. Ända till äldste sonen, trevligare än den yngre kan tilläggas, men han har ju några år till på nacken också, knackade på och frågade om skjuts till gymet, där en kompis väntar. Maken skjutsar, så hämtar jag kom vi överens om.

Måste man säga ja till allt? Nej, naturligtvis inte, och det gör vi inte heller. Men inte barnens fel att vi bor långt ute på landet med usla bussförbindelser. Och kompisar har hög prioritet hos oss, så har det alltid varit. För att ha kompisar, det är en av de saker som värmer allra mest ❤️Eller vad säger ni? Kram på er hur som helst, och ha en fin söndag🥰

Goda vänner, fram till att de blev könsmogna…

10 reaktioner till “Söndagsmys och söndagsfrys”

 1. Underbart att se vad som står skrivet överst där!
  Tonårsbarn kan vara en prövning – och oj så många mil man skjutsat och hämtat, precis av samma anledning som du skriver – kompisar är viktiga, speciellt för tonåringar tror jag 🙂
  Jag är motsatsen till dig och fryser nästan aldrig …
  Önskar dig en fin alla hjärtans dag!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Du… jag blev bonusmorsa till tre tonåringar och en femåring. DET har varit en tuff resa… Nu är femåringen tonåring – och det är också tufft. Men för mig gäller att jag ju inte är nån förälder. Därmed kan jag slippa ifrån ansvar och annat. Likväl finns det sånt jag inte kommer ifrån – både mysiga ting och jobbiga. Min äldste bonusson blev 31 i fredags. Han har kämpat så hårt för att nå dit han är nu. Till honom är jag STOLT bonusmorsa. 😛

  Hoppas din Alla hjärtans dag blev fin. ❤

  Gillad av 1 person

  1. Förstår verkligen att det har varit en tuff resa, och känner stor respekt för det. Att vara bonusförälder måste vara komplicerat på många sätt. Är tacksam över att jag och min man alltid hållit ihop, och att alla barn är våra tillsammans,hade inte orkat bonusfamilj i allt annat…KRAM på dig❤️💓

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s