Före en healing

Detta inlägg skrev jag i fel blogg, det skulle egentligen vara i min andliga blogg på min hemsida

http://healingnaradig.com/

Men jag lyckas inte flytta det, så det får vara kvar. Nedan skriver jag alltså lite om vad som sker, och hur det känns innan en healing. Du som inte är intresserad, kan vänta på nästa inlägg, men till dig som vill ta del av det önskar jag en trevlig lässtund☺️Och en fin onsdag till er alla förstås💓

Första gången jag tonar in på någon annans energi kan jag mycket väl befinna mig i skogen💚

De bokade tiderna ligger nästan alltid sen eftermiddag och tidig kväll för det är då jag kan, men processen börjar redan på morgonen, eller i vissa fall dagen innan. För då öppnar jag upp i bön, och sätter intentionen att det ska bli en bra behandling som ska hjälpa min klient på bästa sätt. Samtidigt sker nästan automatiskt en intoning på den personens energi. Även om jag är utbildad i det, vet jag knappt hur det går till (och det skulle hur som helst ta upp hela inlägget att försöka förklara det) men det bara händer helt enkelt: En energimässig kontakt upprättas mellan oss, och jag börjar få till mig budskap om personen. Ibland är det väldigt tydligt redan från början, att jag t ex känner stark stress komma rusande, eller ledsnad. Eller ett ord som fest! Det kan också vara bilder. Andra gånger är det väldigt subtilt, eller ingenting alls.

Det sistnämnda kan bero på att det är en väldigt sluten person, eller på att jag är trött och ofokuserad. Men det är inget som stressar mig, jag vet att jag har tid på mig. Under dagen checkar jag nämligen in på den nu upprättade kontakten, och för varje gång kommer det lite mer. Här kan det vara lätt att tro att det är enklare om det är någon man känner, för jag har vänner och bekanta som bokar. Men det är precis tvärtom faktiskt, det är svårare. För man vet massa saker om henne eller honom, och när man då får till dig budskap fastnar man lättare i tanken; ”Är detta för att jag vet att hon hade fullt upp förra veckan, eller är det på riktigt”? Alltså är det betydligt mindre komplicerat med någon jag aldrig träffat, eller pratat med. Och jag kan tillägga att det är information jag framför till personen efteråt, och får bekräftat att det stämmer. Och jag tycker fortfarande att det är helt otroligt!

Ca fyrtio, senast trettio minuter innan healingen, sätter förberedelserna i gång på riktigt. Först de av praktisk natur. Eftersom jag håller till i ett rum i källaren bär jag vintertid ner ett element. Och eftersom jag under healingen föreställer mig en energikropp i naturlig storlek lägger jag ut en yogamatta på golvet. Jag bär ner stenar och kristaller som jag nästan alltid använder mig av, och kortlekar. Någonstans här går jag från att tänka till att känna. Det är inte med intellektet jag väljer kortlek eller kristaller, utan vid det här laget har jag skruvat ner det mentala och vridit på min intuition för fullt. Nu kommer det ännu mer information, om personen, men också vad som kommer behövas under vår stund. Jag tänder ljus och rökelser, och ber. Slutligen, några minuter innan, sätter jag mig ner, gör mig neutral och så den sista uppkopplingen, den som ordnar så att healingkraften kommer gå genom mig, men komma uppifrån och inte ta av min energi.

Det var allt för i dag, mina vänner! Ni som tycker detta var givande, kika gärna in på min andliga blogg via länken i början av inlägget😇Det är hur lätt som helst att följa den, och man blir ofta uppdaterad med erbjudanden där, men kan även läsa inlägg likt detta. KRAM på er❤️

2 reaktioner till “Före en healing”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s